Aja siedze na kompie i czekam na karmienie , maz spi i Natalka tez mimo ze juz powinna sie budzic ale chyba sie juz poloze wiec dobranoc mamuski zycze milych snow i w miare spokojnej nocy . J na nocki od wczoraj narzekac nie moge bo co ja nakarmie to ona ladnie zasypia ( zeby nie zapeszyc) jeszcze raz dobranoc:-)
reklama
G
goscinnie
Gość
A ja jak zwykle nie śpie i oglądam sobie film Woodego Allena. Pumi na poczatku, do 28 tygodnia to Dawid był tak kochany i mało wymagający, ze ja tez zdąrzyłam odkurzyc i zrobić obiad i sie wyspac nie powiem o makijazu i paznokci ja robie make - up jak ide na spotkanie a tak to natura. Mam wystarczająco silne i ciemne rysy i nie musze ich podkreslac a jeżeli chodzi o malowanie poznokci to wiecie, ze nigdy sie nie przyzwyczaiłam do lakieru, zawsze mam wrazenie, ze mi paznokcie nie oddychają haha. Oby sie tylko Dominiczce nie odmieniło i dalej dała ci tak słodko "pozyć".
Ja dzisiaj mam straszny bol głowy a Dawid ma czuwanie i kweka co chwila, wiec trzeba wstac i zobaczyc co znim
Ja dzisiaj mam straszny bol głowy a Dawid ma czuwanie i kweka co chwila, wiec trzeba wstac i zobaczyc co znim

no wlasnie- zeby jej sie tylko nie odmienilo. mam nadzieje ze ona po prostu jest taka spokojna bo jak sie po miesiacu zmieni to
hihihi.
Mili- slodka malutka ksiezniczka!!!!
mojej malej czasem 3 razy pod rzad pieluche zmieniam-czekam czekam i jak juz dluzsza chwile nic nie leci-zmieniam i jak zapne rzepy= leci bomba w pieluche!
Anja- Nadia podbija serce!
hihihi.Mili- slodka malutka ksiezniczka!!!!
mojej malej czasem 3 razy pod rzad pieluche zmieniam-czekam czekam i jak juz dluzsza chwile nic nie leci-zmieniam i jak zapne rzepy= leci bomba w pieluche!
Anja- Nadia podbija serce!
e-stera
Fan(ka)
Pumi ja tak jak TY mam czas na wszystko ale tez mi głupio się przyznawać.Wczoraj to nawet nasmażyłam 25 naleśników z dwoma rodzajami farszów!
Olisiek robi się coraz grzeczniejszy a ma już 2 miesiące i tydzień więc chyba mu się już nie odmieni.Teraz właśnie leży sobie w łóżeczku i gaworzy na cały dom

.Jak zasypia ok.22 to śpi do 8 :00, 8:30.Znowu zaczęłam go karmić co 3 godziny w nocy przez sen, bo ostatnio w dzień słabo ja a w nocy lepiej zjada.
Ja też codziennie się maluję, bo codziennie wychodzimy na spacerki albo przychodzi jakaś koleżanka.Ja mam akryle więc jak pomaluję lakierem to mam 2 tygodnie z głowy-jeszcze ani razu nie zadrapnęłam dziecka,.zresztą one są tępe a naturalne jak dłuższe to ostre..Teraz będę robić z kolorową filetową końcówką
Ja niestety karmię butelką, wczoraj małego chciałam przystawić do piersi to się tak darł jakbym ze skóry obdzierała.
A więc nici!Ale za to bardzo sie tulimy i gllasczemy i całujemy dużo jak je z butelki i po karmieniu od razu go nie odkladm do łózeczka tylko duzo czulosci okzauje
Olisiek robi się coraz grzeczniejszy a ma już 2 miesiące i tydzień więc chyba mu się już nie odmieni.Teraz właśnie leży sobie w łóżeczku i gaworzy na cały dom

.Jak zasypia ok.22 to śpi do 8 :00, 8:30.Znowu zaczęłam go karmić co 3 godziny w nocy przez sen, bo ostatnio w dzień słabo ja a w nocy lepiej zjada.Ja też codziennie się maluję, bo codziennie wychodzimy na spacerki albo przychodzi jakaś koleżanka.Ja mam akryle więc jak pomaluję lakierem to mam 2 tygodnie z głowy-jeszcze ani razu nie zadrapnęłam dziecka,.zresztą one są tępe a naturalne jak dłuższe to ostre..Teraz będę robić z kolorową filetową końcówką

Ja niestety karmię butelką, wczoraj małego chciałam przystawić do piersi to się tak darł jakbym ze skóry obdzierała.
A więc nici!Ale za to bardzo sie tulimy i gllasczemy i całujemy dużo jak je z butelki i po karmieniu od razu go nie odkladm do łózeczka tylko duzo czulosci okzauje
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
Czesc mamuski
Dziewczyny karmiace butelka powiedzcie ile razy dajecie herbatke dzieciom do picia i po ile ml bo nie wiem i niestety przestalam juz karmic cycem wczoraj jak sciaglam mleko to bylo sine az brzydzilam sie je dac Karolkowi
ja tez jestem padnieta i jeszcze mam gosci wieczorami kreci mi sie w glowie i boje sie ze zemdleje jak bede cos robic przy malym jeszcze maz mi zazuca ze teraz zajmuje sie tylko dzieckiem czasem mam tez dosyc chociaz tak sobie myslalam ze moge i czwarte dzieciatko miec
Dziewczyny karmiace butelka powiedzcie ile razy dajecie herbatke dzieciom do picia i po ile ml bo nie wiem i niestety przestalam juz karmic cycem wczoraj jak sciaglam mleko to bylo sine az brzydzilam sie je dac Karolkowi
ja tez jestem padnieta i jeszcze mam gosci wieczorami kreci mi sie w glowie i boje sie ze zemdleje jak bede cos robic przy malym jeszcze maz mi zazuca ze teraz zajmuje sie tylko dzieckiem czasem mam tez dosyc chociaz tak sobie myslalam ze moge i czwarte dzieciatko miec
e-stera
Fan(ka)
Ja daję 2,3 razy dziennie do picia wode przegotowana ciepłą, bo mały najbardziej lubi.Zazwyczaj wypija 20, 30 ml.
hmm, ja karmię cyckiem i od czasu do czasu daje Małej herbatkę, wypija też ok.20ml, nie więcej... i chyba dziś też jej dam bo już trzeci dzień nie robi mi kupki (wiem ze jak sie karmi piersią to jeszcze nie tak źle, jutro idziemy do lekarza na szczepienia wiec jak by sie cos dzialo to powiem jej i zaradzimy coś
reklama