reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hihihihi Albi ja tez została jedynie tylko obsikana,
przeważnie podczas kąpieli ale zdarzyło się ostatnio na przewijaku normalnie sikał jak po cyrklu:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
no i oczywiście honorowy prutek w twarz:-):-):-):-)

Majo:szok::szok::szok::szok: szok mojej koleżanki synek jutro kończy 3 miesiące i waży tez 6 kilo

reklama
U nas chrzest kupkowy byl wczoraj: Pawel otworzyl malej pieluche bo polozna kazala wietrzyc to odparzenie a bylo to zaraz po karmieniu. Tlumaczyc chlopu zeby chwile poczekal:wściekła/y::angry::no:a on i tak swoje- no to mala odpalila taka rakiete ze wszystko bylo ukupkane hihihihih. P odskoczyl na kilometr heheheh.
Wiecie co- moja Dominiczka miala juz takie brzydkie odparzenie ze prawie jej sie ranki zaczely robic.Za rada poloznej zamienilam pampersy zapachowe na bezzapachowe huggisy i zapachowe chusteczki pampersa na bezzapachowe z farmacji i po 1 dniu odparzenie zniknelo jak reka odjal. Czyli te pampersy w naszym przypadku o tylek rozbic. Teraz robie wielka paczke i wysylam do siostry wszystkie papmersy w ilosci chyba z 500 sztuk bo ludzie nas obdarowywali misiami i pampersami:-p jak przychodzili w odwiedziny. Siostra bedzie miec druga coreczke w lipcu- to pieluchy jej sie akurat przydadza.
Agnie - ogladalam te skuienki w H&M i skusilam sie na kokardke na glowe z tej serii;-)

Załączniki

• 002.JPG
    002.JPG
    95,7 KB · Wyświetleń: 36
Dziewczyny az mi was czasem zal jak czytam wasze posty. Co wy sie umeczycie to szkoda gadac:no::no::no:. Wspolczuje wam kochane. Az mi glupio pisac bo ja zupelnie sama jestem bez jakiej kolwiek pomocy od 7 rano do 7 wieczorem i wszystko mam porobione. Obiad ugotowany, paznkocie wymalowane, mieszaknie na blysk wysprzatne, kot wyczesany, ja mam czas zrobic pranie reczne ubran malej, posiedziec przed komputerem, wyfryzurowac sie i wymalowac. Dziecko nakarmoine, czyste, pazkokcie ma wypielegnowane ...... tak jak mowie- az mi glupio pisac ale to chyba moja Dominika jest tak malo absorbujaca? poplacze czasem ze 2 godziny i to wszystko .

Załączniki

• 005.JPG
    005.JPG
    70,3 KB · Wyświetleń: 37
  • 007.JPG
    007.JPG
    64,2 KB · Wyświetleń: 36
  • 003.JPG
    003.JPG
    65,7 KB · Wyświetleń: 42
a ja tez mam dużo spokoju:tak: ale jak jestem w domu to nie lubię się malować jedynie co zaniedbałam to paznokcie , bo lobię długie a przy Kacperku boje sie , żeby go nie zadrapać. :-(
a nawet przy smarowaniu dupci kremem połowę kremu mam za paznokciem:dry:

a przed chwila go nakarmiłam i sobie śpi ale coś czuje , ze mnie oszukał:dry:
czuje , ze nie zjadł wszystkiego z piersi ale pokazał dolna wargę i to znak , ze się najadł, ale mam warzenie, ze mu sie przysnęło i dla świętego spokoju odesłał matkę do kompa:tak:

Dominika jak sie naje to odpycha reka moja piers hihih
A ja paznokcie obcielam do zera- najkrocej jak sie dalo i na polokraglo. nigdy takich krotkich nie nosilam ale za to mam zadbane i ladnie pomalowane, czasem z jakas ozdoba lub brokatem.
Chyba sie zdrzemne bo nudy ........

Sylka- ja jak mam w perspektywie calodniowe siedzenie w domq to tez sie nie maluje bo to by bylo bez sensu. Codziennie jednak wychodzimy na spacerki a to jest motywacja do wymalowania i wyfryzurowania. Jakos lepiej psychicznie sie czuje jak widze swoja gebe w tapecie hiihihih
xx_haha_01.gif
xx_haha_01.gif
xx_haha_01.gif

A jak u was, wychodzicie juz na spacerki?

no widzisz ja lubię długie i umalowane a jak krótkie to bez malunku, jakoś mi taki migdałek nie pasuje:no::no:

qrcze nie jadłam dzisiaj obiadu i jestem ciągle głodna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Esti przypomniało mi sie jak tylko możesz powrócić do karmienia naturalnego to ja szczerze cię do tego namawiam nie tylko ze względu na aspekt zdrowotny ale i emocjonalny.
normalnie jak patrze jak mój Kacperek wisi mi na cycu lub jak już nie ej i się kokosi to az mi sie łezka sie w oku kręci:tak::tak::tak:

pumi moja Nadi tez byla malo absorbujaca przez pierwszy msc. :baffled:
dzisiaj jest aniolkiem no i zawsze spi ladnie w nocy. nie jest zle...tylko bywaja takie dni gdzie odpadam:sorry2::sorry2:

reklama
staramy się codziennie tylko u nas jest różna pogoda
już przed łikendem zapowiadali od niedzieli deszczową brzydką pogodę a tu już chyba 4 dzień świeci słoneczko przynajmniej u mnie ale czasem wiaterek wieje.:sorry2:
dzisiaj tatuś;-) była na spacerku a ja załatwiałam sprawy na mieście. :tak::tak::tak:

jutro jedziemy na bioderka :-D
no i może zmolestuję jakiegoś lekarza;-), żeby mi dziecko obejrzał bo małego strasznie obsypało, ale koleżanka poleciła mi maść nanobase i posmarowałam, bo jej synek w jej opinii maił to samo i znikło po dwóch dniach smarowania , jak nie przejdzie to jutro będę polować na lekarzy w szpitalu bo kilku znam:tak:
dzisiaj mały kichnął i na ręku znalazł mi się biały glut jak mleczko , może jednak to nie katarek, ale jednak jeden zielony glut był:baffled::baffled::baffled:

ja też mam takie dni , że chce mi sie wyć chociaż dziecko nie daje mi popalić, tylko wściekła jestem na cały świat dookoła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry