reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Agnie coż za słodycz. Kurcze mnie sie tak podobają tak ubranka dla dziewczynek. Bolerka, płaszczyki buciki, sukienusie np. na rozmiar 56 czy 62 - no są takie słodkie, ze mnie rozwalają.

Wiecie jakoś ost słobo sie czuje. Nie wiem czy to spowodowane, ze w nocy nie spie tylko w dzien i to po max 5 h na raty :-(. Moze dlatego, ze w sumie nie poruszam sie jak zawsze, tzn nie latam jak strus pedziwiatr to tu to tam tylko najczesciej w domu wokół dziecka, nie wiem co mi jest ale nie jest mi z tym dobrze. Dzisiaj wstałam np bo młody jedzenia sie domagał a moje miesnie jakby zwiotczałe były.:baffled:

Esti nie wiem czy chce 2 dziecko. Ja w sumie nie chciałam miec wogole dzieci ale potem sie zdecydowałam i nie załuje bo Dawidek jest słodziutki. Tylko, że ja ciaze źle znosiłam, dalej mam miesniaka i jeszcze jestem po cesarce, ciężko moze byc.

Ja ciążę zniosłam super, prod też ok......ale Oli po urodzeniu byłchory, leżał podłączony do tych rurek,okropny widok ..............dlatego drugiego nie chcę bo się boję, że też może tak być
Albi powinnaś zrobić morflogię.... moze masz anemię

No ja mam za mało żelaza, przez całą ciąze miałam i teraz tez mam lekką anemie i wpierniczam BioferFolik.

Może trzeba zmienić na zastrzyki.Moja szefowa tak miła, tabletki nie pomagały i dopiero po zastrzykach ruszyło.
A wiecie co?Ja prawie od miesiąca nie ściągam mleka.......nie miała nawet.....a co się okazało?Dzisiaj trochę mnie zalało,wróciliśmy ze spaceru i miałam mokrą bluzkę...2 kółka dosyć spore:baffled:dziwne, może spróbuję małego do cycy przystawić?Może jak już trochę urósl to będzie lepiej trawił moje mleczko?Jak myślicie warto spróbować skoro przyzwyczaił się do butelki?

reklama
Sprobuj jak nie pojdzie to i tak juz młody przyzwyczajony do sztucznego. Z mlekiem to jest tak, ze go sie trudno pozbyc, nawet jak nam sie wydaje, ze laktacja zanika i juz jej niema to potrafi wrocic i to z nawałem.

Do góry