reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Właśnie zjadłam 13 pierogów :/ Co ja na to poradzę, bez przerwy głodna jestem... Na dodatek były z wiśniami, mam nadzieję, że młodej nie zaszkodzi.

reklama
agnie, co Ty się przejmujesz pierogami??!! ja zjadam codziennie p 3obiady! co ja na to poradzę że ten mały ssak wszystko mi zabiera, musimy więc uzupełniać braki!!
Agnieszka, na zdjęciach Wiktorek tak pięknie się śmieje, wcale nie wygląda na łobuziaczka!! życzę wytrwałości! moze po prostu mały ma taki okres... moja Martyna tez czasem miewa takie dni ze płacze marudzi ze nie wiadomo o co jej chodzi (co tu się dziwić, rawdziwa kobieta...), ale staram się ją czymś zająć, zanteresować, czasem tracę cierpliwość i wstyd się przyznać ale przeklinam i zdarza mi sie powiedzieć do niej zeby sie zamknęła bo aż uszy mi drżą jak ona wyje... ale i tak jest najkochańsza na świecie!! ja tez zaczynam lekturę "Język niemowląt", bo wiele dorych opinii słyszalam... jesteśmy młode mamy, wiele jeszcze nie wiemy, wiele sie nauczymy razem z naszymi dziećmi, trzeba tylko być cierpliwym, choc wiem ze z tym bywa różnie... powodzenia Kochana!!

dzieki wam wszystkim, moja ksiazka powinna przyjsc w przeciagu 2 dni. dzisiaj pierwsza ziarnista i zbita kupka od kilkunatsu tygodni <wow> ciekawe dlaczego taka skoro caly czas maly i ja jemy to samo.

Agnieszka, nie musiałaś zamawiac, kliknij na tego linka co podała Kama, tam zapiszesz sobie całą książkę na kompie, otwiera się w Adobe Reader!!

Esti z tego co wymieniłaś to jem tylko drób no i ten sok jabłkowy:sorry:
dżem brzoskwiniowy, z runa leśnego i z czarnej porzeczki a tak to wędlinę różną, raczej polędwice lub szynkę
jutro idziemy do kolejnego lekarza zobaczmy co ten powie:confused2:

małemu przelewa się w brzuszku jak zaczyna jeść , wyczytałam na necie, ze może to być uczulenie na gluten, normalnie zaraz zwariuję:baffled::baffled::baffled:

jutro proszę o skierowanie na wszystkie badania
a kupki już dzisiaj się poprawiły, juz nie są takie wodniste, takie jak przedtem no i kolorek wrócił do normy:tak::tak::tak:

a teraz wstawiam krostki na buzieczce, które już zniknęły, na pleckach jeszcze są:-(

a dalej wstawiam fotki z moim księciem:-):-):-):-):-)

Załączniki

• krostki.jpg
    krostki.jpg
    321,9 KB · Wyświetleń: 41
  • szarpej.jpg
    szarpej.jpg
    470,3 KB · Wyświetleń: 49
  • ja i mamusia.jpg
    ja i mamusia.jpg
    497 KB · Wyświetleń: 43
  • ale laska.jpg
    ale laska.jpg
    547,8 KB · Wyświetleń: 43
  • a to ja.jpg
    a to ja.jpg
    429,9 KB · Wyświetleń: 36
Agnie co to jest 13 pierogów, ja sie nie najadam taką ilością. Zawsze jak jedziemy do teściowej albo do mojej mamy to jem z 20 pierogów i jakoś nie narzekałam na swoja sylwetke.
Sylka, Dawid wygląda tak samo na buzi. Byliśmy dzisiaj u lekarza i powiedział nam, ze to alergia kontaktowa, zadna na mleko.

reklama
Do góry