reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a u mnie na odwrot- to adas strasznie nalega on moglby non stop jemu nawet zmeczenie nie przeszkadza, ale 3 razy na tydzien to norma. A jakie pozycje sa teraz dla Was najwygodniejsze? boli Was cos?

Ochota wielka, ale lekarz zabronił.:-( Na szczęście pozwolił mi już chodzić:tak::tak::tak:.
Niech żyją panie z kadr, kochane zadzwoniły do mnie że czeka na mnie przedłużenie umowy o pracę do podpisania :-):-):-). No to dzisiaj pikolo w ruch pujdzie :-p.
Dziewczyny współczuje strasznych teściowych i zazdroszcze tych kochanych. Ja niestety a może na szczęście nie doświadczyłam co to oznacza teściowa:eek:.

czołem,
my już najedzeni jestesmy- tzn ja i dzidzia bo Kacper z pracy jeszcze nie wrócił-grrr.
Na obiadek- to juz moj standardzik- ziemniaki ze śmietaną i kapusta kiszona, jakos na kotleciki mamy nie miałam ochoty.
Tak samo jak ochoty nie mam na igraszki. Maz nalega, ja nie chce- no coz...Kazdy jakos tam inaczej reaguje...hihiihihi

Dziewczyny czy Wam tez lekarz mowil ze opryszczka"zimno" jest groźne podczas ciąży??????? mi wyszlo pod ustami, a wczoraj mowilam mojemu zeby nie wlaczal klimatyzacji

co do godzenia to on ma tak, ze po prostu przeczekuje az mi chmury znad glowy mina i probuje normalnie rozmawiac jakby nigdy nic, ale tym razem nie popuszcze bo jak dam za wygrana to na nastepny raz bedzie sobie na wiecej pozwalal. Bo wie ze i tak mu przebacze. czekam caly czas na wyjasnienia jego slow i calej tej fatalnej sytuacji. a dzis pojechalam na polska dzielnice i zrobilam za ta 100$ zakupy spozywcze. wlasnie dusze zeberka. kupilam sliczne salaterki na galaretki i zaraz bede robic z owocami.
kolezanki powoli wracaja z wczasow i juz dzwonily zebym przyszla ogladnac zdjecia. jakos mi lepiej po rozmowie z nimi - baby sie zawsze potrafia posmiac i pozartowac. ide do garow.
a co do godzenia sie to ja mam niestety absolutny zakaz zblizen i jakos nie mam nawet ochoty a P. i tak sie boi mnie dotknac.

reklama
Pumi czyżby Paweł bał się Ciebie dotknąc po tym jak sobie nagrabił:-D
Ja szczerze powiedziawszy mam większy "apetyt" na sex niż na początku ciązy. Nawet mogłabym stwierdzić, że powracam do normalności z przed ciązy :-) zobaczymy na jak długo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry