reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobry wieczor:)
pol dnia nas nie bylo bo bylismy na kreglach z siostra mojego Ł i jej mezem:)i wiecie co? nicoluska caly pobyt przespala i nawet sie nie poruszyla:szok:wyplula tylko smoczek i spala dalej a tam takie wrzaski, muzyka na full a ona sobie spala w najlepsze, nic jej nie przesszkadzalo:szok::baffled: a jak tylko wyszlismy stamtad to sie obudzila....normalnie jak nie ona- przespala chyba z 3 godz bez przerwy:confused: a w domu to gora 45 min i jeszcze trzeba kolysac:eek::sorry2: ta nasza nicolka to chyba lubi imprezy- bo jak jest tak glosno to spi.....
esti olis jest piekny :)
serduszko maksik jaki duzii i jaki przystojniaczek :)
aga pazurki sie udaly git :)
monika dziekujemy :)

esti wszystkiego naj na urodzinki :-):-):-):-):-):-)
nie martw sie ze Olis jest teraz drobny wczesniak mojej siostry mial 1340g urodzony w 28 tyg a teraz w wieku 12 lat miezy 167 cm :szok: wiec tylko poczekaj :laugh2:
serduszko
Maksiu jest sliczny
monia uwielbiam bonzai tez bym sobie poogladala
Karol wczoraj nie chcial spac wieczorem :no:ale pewnie bylo mu za goraco w nocy okropna burza :baffled: ieszkam na poddaszu wiec jak wieje to dokladnie wszystko slysze i potem mysle w razie jakby zerwalo dach jak ewakulowac moje dzieci i troche dobytku :confused: nic ciekawego i jestem dzis padnieta:crazy:

dzień dobry dziewczyny:-D
jak się spało??
mi cudownie:tak:
bobo jeszcze spi-nieprzerwanie od wczoraj godziny 22,wiec pewnie pośpi do 9;-)
ja z kawką,więc zapraszam i milego dnia.:laugh2:

U nas była straszna burza o 0.30Akurat Miki obudził się jak zaczął zrywać się wiatr a jak były te straszne błyski i grzmoty i błyski musiałam go karmić:szok:ale się bałam że się obudzi i będzie płakał,a przez tą zmianę ciśnienia budził się 3 razy w nocy a raz po godzinie od razu.

Witam sie po dwudniowej nieobecnosci, prawie Was doczytalam:-)
Ja na forum trafilam w czerwcu ubieglego roku i podobnie jak Pumi szukalam ciazy po poronieniu i kolezanka mi polecila to forum i nie zaluje ze tu jestem bo jestescie wspaniale i nie wiem co bym bez Was zrobila.
Moja niespodzianka nie wypali na 2 rocznice naszego slubu bobabka wrocila i juz mnie wkurza i ogolnie jestem zla bo zajechalismy wczoraj na nasze mieszkanie i facet tak sie opiernicza juz 2 tyg kladzie plytki w naszej malusiej lazience i tescie tez sa wkurzeni i niech tylko skonczy i spada no i ogolnie nic sie nie ruszylo bo on powoli to robi a jak by skonczyl to wtedy i malowanie scian i panele a tak dupe mam zdjecia zaraz wkleje

reklama
Esti-dla Ciebie naj,naj urodzinkowe na 25 latek a dla Zuzi szczypawkowej na
skończenie 5 miesiąca

Załączniki

• 1_7_.gif
    1_7_.gif
    14,1 KB · Wyświetleń: 37
  • kwiat3.gif
    kwiat3.gif
    24,9 KB · Wyświetleń: 34

Nowe wątki

reklama