reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej, wpadam na chwilę, bo w rodzinnym domu tyle zajęć, że nie sposób czas znaleźć:rofl2:
Nie dałam Tobiemu mleka sztucznego, przemęczylismy sie parę nocy częstym wstawaniem i juz jest znów normalnie, tzn budzi sie co 3-4 godz. No trudno. Tymczasem jednak zaryzykowałam z wprowadzaniem warzywek - dałam mu spróbować ziemniaczków (po 2-3 łyżeczki) i marchewkę - jedno i drugie zjadał, że nie nadążałam dawać. Dziś do mafefki dodałam kaszki manny (pół łyżeczki juz ugotowanej na wodzie - tyle można?).
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie porady na ten temat.:tak: Może to był tylko tymczasowy etap wzmożonego wzrostu, bo teraz Tobi je już w normalnej częstotliwości, tzn co 3 godz mnie więcej (czasem co 2 a czasem co 4).

reklama
tatus i coruniahttps://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=83205&stc=1&d=1214239560

Załączniki

• SANY0183.JPG
    SANY0183.JPG
    57 KB · Wyświetleń: 40
PANDORAX nie wiem jak ty ale ja robie Zosi normalnie i najzwyczajniej w świecie kaszkę manne na mleku krowim do którego dolewam troszke wody(zeby nie było za tłuste) wsypuje jej kilka łyżeczek i tyle;-)
za bardzo nie słucham tego żeby mleko od krowy dawać wtedy i wtedy.
nasze mamy wychowały nas bez żadnych schematów żywienia niemowląt:no: i nic sie nie działo...
ale każda z nas inaczej wychowuje dzieci, więc tylko powiedziałam jakie jest moje zdanie w tym temacie.

P ale ja robie Zosi normalnie i najzwyczajniej w świecie kaszkę manne na mleku krowim do którego dolewam troszke wody(zeby nie było za tłuste) wsypuje jej kilka łyżeczek i tyle;-)
za bardzo nie słucham tego żeby mleko od krowy dawać wtedy i wtedy.
nasze mamy wychowały nas bez żadnych schematów żywienia niemowląt:no: i nic sie nie działo..

Ale kiedys były inne czasy i wszytko było zdrowsze.......... ryzykowała.
Medycyna i wiedza idą do przodu dlatego są te schematy...na korzyść naszym dzieciom.A mleko jest zakazane do 3 roku życia..........to moze sie odbić u Zosi później nie musi teraz

reklama
Natka przepraszam za to co powiem i mozesz sie obrazic ale czy ty sie dobzre czujesz ??? Ja rozumie ze kazda z nas inaczej wychowuje dziecko ale krowie mleko ??? czy ty aby wiesz co robisz ??? MLEKO CICHY MORDERCA! przeczytaj to prosze cie a potem sie zastanow dlaczego twoje dziecko robi takie kupki.
Alergia na mleko krowie - Alergia Przewodnik po zdrowiu Zdrowie Gazeta.pl

Alergia na białko mleka krowiego - Alergia kontra zdrowie

mleko krowie - od kiedy podawalyscie? - Bliźniaki i więcej - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

błagam cie poswiec chwile tym artykulom i zastanow sie jaka krzywde mozesz wyzadzic swojemu dziecku, ale i tak zrobnisz jak uwazasz....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry