reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sylka nie smuc się na zapas tylko się ciesz żeś młoda jeszcze!!

Esti, muszę Cię pochwalić, zrobiłam na obiad zupę krem z cukinii według Twojego wczorajszego przepisu - pycha!!!!!!!!!!!

a ja właśnie dorwalam się do torby z za małymi ciuchami małej i wystawiam po kolei na Allegro - chciałam trzymać ale szkoda miejsca w domu, jak kiedyś jeszcze bedę mieć dziewczynkę to kupie nowe - przecież zakupy dla Maluszka to taaaaaaakaaaa przyjemność!!

reklama
a oto kilka fotek mojego dzielnego rycerza

fotka z kolegą
potem w krzesełku, nowym nabytku hihihi
widać , że mu podpasował, nie?
i razem z mamusią w dzień dziecka

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    669,1 KB · Wyświetleń: 41
  • 2.JPG
    2.JPG
    546,8 KB · Wyświetleń: 37
  • 3.JPG
    3.JPG
    384,9 KB · Wyświetleń: 37
  • 4.JPG
    4.JPG
    560,9 KB · Wyświetleń: 40
  • 5.JPG
    5.JPG
    715,3 KB · Wyświetleń: 45
fotek ciag dalszy
pierwsze z Kogutkiem Kolorutkiem hihihih
balonem z helem, ale miał uciechę , trzymał w łapce i sam sobie majtał, spokój dla mnie na co najmniej pól dnia
pisze miał, bo już go nie ma uciekał do góry i poobcierał się przy suficie a w ostateczności został rozcięty a dorośli mieli ubaw z modyfikowaniem natężenia głosu po hauście helu

Załączniki

• 6.JPG
    6.JPG
    535,6 KB · Wyświetleń: 38
  • 7.JPG
    7.JPG
    451,2 KB · Wyświetleń: 35
  • 9.JPG
    9.JPG
    418,7 KB · Wyświetleń: 36
  • 8.JPG
    8.JPG
    478,9 KB · Wyświetleń: 35
  • 10.JPG
    10.JPG
    357,6 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
no hej ! dzis na dzien dobry skladam jubilatom -naszej Zuzi sto latek rzeczki melczka i usmiechu kazdego dnia!!!!a dla naszej Esti Kochanej duzo zdrowka i zeby Olis sie zdrowo chowal!!!:-)

dzis dostalam prezenet -perfumy -to chyba na przeprosiny za ostatnie wybryki mojego ukochanego ;-)a dla Kubcia przyszla mata rainforest i jest meha uradowany lezy kopie i piszczy a smieje sie na maxiorka i mialam chwile zeby Was doczytac ah:tak::laugh2:

jutro znow pobieranie krwi -przychodzi zona kolegi mojego Ł z pracy co ma doswiadczenie mam nadzieje ze pojdzie szybko i normalnie......bo do tamtej zolzy nie zadzwonie! pewnie tez sie ucieszy....:baffled:

w nocy tak sie balam wialo blyskalo sie ale zasnelismy wszyscy szybko i nie wiem nawet czy grzmialo a boje sie burzy wiec musialo przejsc bokiem mimo ze troche popadalo....a kubcio obudzil sie dopiero po 5 a oszukany smoczkiem obudzil sie po 6:-)wiec jestem mega wyspana!:rofl2:
aOla zdjecia Dziaciaczkow sliczne!!!a ja Cie pamietam jedynie z tego ze zalozylas ten watek:rofl2:
Mili ladne przestronne mieszkanko!!!oby szybko szlo!!!a Natka sliczna w te grochy:tak:
Myszorka zdjecia piekne!!
Sylka foteczki sliczne a Ty jaka laska!!
Asia moim zdaniem nie masz sie co martwic bo dobrze wazy -babska potrafia zdolowac czlowieka eh....:no:
zglodnialam ide cos zjesc chyba:rofl2:

reklama
Basiu, widzisz jaki ł dobry chłopak, w swoje święto dzień taty nawet prezenty Ci przynosi!! super że dobrze sie między Wami układa - oby tak było zawsze!!
ja właśnie sprzedałam nasz bujaczek :-( był do 9kg a mała waży już 8,5kg i się sfilmowalam ze zaraz zleci i się połamie, i teraz nie wiem czy kupować ten do 18kg, co mają większość dziewczyn... fajna sprawa tylko nie ma gdzie tego wszystkiego trzymać!! doradźcie!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry