reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
pewnie się powtórzę ale Olis jest niesamowity
Dawiś też :tak::tak::-D:-D:-D:-D
a Nkiolka mała uparciuszka kwaśne ale piła hihihi:-D:-D:-D

mój Kacpero nie wypił ani 1 ml wszytko na bluzce wylądowało, tak nie lubi soku jabłkowego:laugh2:, ale za to wypił marchwiowo jabłkowy:tak::tak:

a i nasza ślicznotka Nadusia:-D, normalnie uroda śródziemnomorska, wiadomo po kim;-)
szczypi kochana wszystkiego co dobre aby złe chwile was omijały i obyście zawsze mogli na sobie polegać i wzajemnie sie wspierać od całej naszej 3 najlepsze życzenia na nowej drodze życia

mili mieszkanko super:tak:
marze o takim!!!!
joooaaaa buciki tez świetne i nawet moj rozmiar:-D też mam duża nożkę-niestety bo czesto problem z bucikami,chetnie b:-Dym odkupila-ale obcas przeszkadza, nie lubie na tak wysokim, bo sama jestem wysoka mam 177cm + obcas= prawie185cm- nie nie nie;-);-);-)
co robicie na obiadek?
ja smaze gyrosa plus ziemniaczki i salatka z pomidorkow i ogórków ze śmietanką i cebulką.... mmmmmmmmmmm:-)

Mimisia super a jak wydoroślała:tak::-D:-D:-D
Maksio bajerancko wygląda w tej koszulce z orłem , no boski chłopak:szok::-D:-D:-D:-D

Joa sukeinka w dechę ale popieram ja chcę fotę razem z tobą lasko:wściekła/y::-D:-D:-D:-D

natka podziel się, pyszności u mnie dzisiaj zupka:-(
albo moze kuraka zrobię z kaszą jaglaną bo mam surówkę z pora, tak , tak zrobię:nerd::laugh2::laugh2::laugh2:

no i pozazdrościć wycieczki do disnejlendu;-) hihihi, Kacperka zabiorę jak juz będzie coś rozumiał i pamiętał, ale superowo, szkoda, ze jednak nie doszliście do porozumienia:-(

witam serduszko coraz nas tu więcej nawet juz po tym sławetnym wydarzeniu, i bardzo dobrze:tak:

chętnie się podziele.. zapraszam.:tak:
Zośka wali kupke, śmisć mi się z niej chce, bo takie miny tu odchodzą że szok, mam nadzieje ze jej dzisiejsza kupka bedzie normalna:-(

Wiesz co Serducho mnie sie tu bardziej podoba. Jest bardziej przyjaźnie i "rodzinnie". Szybko sie bb wciaga, jest bardziej kameralnie na gazecie jest a przynajmniej było tłumnie.

a popieram popieram:tak::tak::tak:

helenko krzesełko przyszło no i rewelacja, stabilne, alu konstrukcja no i te płozy świetne do bujania , Kacpero uwielbia to krzesełko:-D:-D:-D
a wydarzenie..... no po sławetnym wydarzeniu jakim był nasz oczekiwany poród:nerd::-D:-D:-D

nie wiem jak wam ,ale mnie się bardzo podoba nasz;-) Mikołaj, tzn Moniki
taki śliczniutki i okrąglutki wprost do całowania:tak::-D:-D:-D

a ja po imieninach u teścia
skwar, że szok cały dzien przesiedziałam na dworze bo tam fajny wiaterek wiał

Sylka0- zrobie zrobie sobie w niej zdjecie napewno ale chyba nie dziś bo za mało czasu .. mały marudzi.
Natka- ja kupiłam za 59 je za 40 odsprzedam! ee tam one tak groźnie wcale nie wyglądaja ,7 cm to nie duzo, wczoraj przymierzałam 9 cm buty, tylko nie było mojego rozmiaru o jeden mnie i byłoby super:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry