reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Szczypawko wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia;-)
Serduszko witam:tak:;-)
Dziubus strasznie drogie u Was te mieszkania u nas srednio za 2 pokojowe trzeba dac ok 150 000 tys to w porownaniu z Twoim miastem to nie duzo
Wszystkie dzieciaczki sa slodziutkie, a Olis rewelacyjny, spryciula nasza:-D

reklama
oczywiscie dla kochanej szczypawki wszystkiego naj samych slonecznych i radosnych dni razem :-)
jestem padnieta mam gosci wczoraj byla mala imprezka ;-) no i jak mowicie o mieszkankach to musze sie pochwalic we wtorek zaczynam budowe domku tzn bank przyznal kredyt i jestem umowiona na rysowanie projektu strasznie sie ciesz ale tez boje bo jak wiecie w mojej sytuacji oczywiscie cala praca zwiazana z budowa jest na mojej glowie ale jestem szczesliwa bo cos sie w koncu ruszylo:-):-):-)

Agnieszka sliczne fotki..masz uroczego synka
c015.gif

co tu tak cichutko??;-)

Serduszko ja tez tam bywałam na poczatku, nawet wstawiałam tam moj brzuszek w 27 tc. ;-).
Salik Wikuś jak zwykle supcio. Wiesz, ze on ma Twoj uśmiech. :-)

Helenko ciesze sie ze cos sie w koncu ruszylo i strasznie Ci zazdroszcze tez juz chcilabym miec perspektywe szukania mieszkania i kredyt .....juz nie wspomne o domu i to jeszcze wlasnym projekcie ah:-):zawstydzona/y:
Aga sliczne foty!!!!oni sa rewelacyjni:-pzgadzam sie z Albi Wikus ma Twoj usmiech Kochana!!!:rofl2::-)

reklama
Wiesz co Serducho mnie sie tu bardziej podoba. Jest bardziej przyjaźnie i "rodzinnie". Szybko sie bb wciaga, jest bardziej kameralnie na gazecie jest a przynajmniej było tłumnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry