reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Salik śliczne fotki!!
a ja do forum trafiłam przypadkiem, najpierw czytałam o ciąży tydzień po tygodniu co się dzieje w brzusiu i tak kiedyś kliknęłam na FORUM i się zarejestrowałam i jestem :laugh2: od początku na bb :laugh2: i nie żałuje bo jesteście najwspanialsze :*

reklama
u mnie w glogowie tyle stoja mieszkanie co u Esti ale no tam nie ma takiej perspektywy pracy niestety a szkoda bo wiem ze luki z checia by sie tam z nami zamieszkal i moi rodzice niedaleko ,dzialeczka super kjest jak i gdzie pochodzic na spacerki bo mnostwo parkow i zieleni a nie to cu tutaj w poznaniu:baffled:chodz uwielbiam to miasto!!!:rofl2:a my Dziuba nie gramy w totka ja chodze do kosciola i z kubusiem modlimy sie o cud zebysmy jakims trafem mieli za jakis czas wlasne M :tak:
a forum wciaga niesamowicie!!!ja juz nie pamietam jak tu trafilam ale jakos czytalam artykul i tak weszlam zalogowalam sie i tak zostalam moje pierwsze forum ahhh nie zaluje Kocham Was !!!:-p:-)bo co ja bym bez Was zrobila....:zawstydzona/y:

Wiesz co Serducho mnie sie tu bardziej podoba. Jest bardziej przyjaźnie i "rodzinnie". Szybko sie bb wciaga, jest bardziej kameralnie na gazecie jest a przynajmniej było tłumnie.

aaa rozumiem
c033.gif
oi fajne to wasze forumm..hehe musze sie dobrze wczuc..mam nadzieje ze sie tez tak wdroze jak wy:-)
a o jakiej gazecie mowsz:-)??
Serduszko chyba nasza Dzidzia jest z Wadowic:-)

fajnie wiedziec ze ktos jest w Wadowic
c031.gif

ja chodze tam do szkoly:-)

B-Asia
jak ty jestes z Glogowa to napewo kojazysz Sławe:-)ja sie tam przeprowadzam niedlugo .i niedlugo pojade z Maksiem na Wakacje,do tesciowej..Moj P z tamtad pochodzi:-D

aguś zdjecia supcio :tak: jejku jaka Ty jesteś śliczna :):tak: helenko fajnie, ze juz domek tak jakby w zasiegu reki :)my tez chcemy cos wybudowac lub kupic ale jeszcze nie wiemy czy w anglii czy w polsce- ja wolalabym i chcialabym w polsce, ale cos moj Ł nie pewny :baffled:
serduszko milosci na kolejny miesiaczek pozycia malzenskiego :):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry