reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bo z tego co napisałas, serduszko, to jestes z forum e-dziecko to forum gazety wyborczej.

nie..jestem z forum e-mama;-)
i tam nie ma zadnej gazety jak dobrze pamietam:no:

e-steraco tak malutko twoj synus wazy??
moj mial 4330 g jak sie urodzil.....

monika
dziekje slicznie
a010.gif

reklama
aaaaaaaaaa to coś mi sie pomyliło, ale forum mi znane jest jak najbardziej. Chyba z wagą urodzeniową pobiłas nas wszystkie, nawet Dziubaska.

serduszko Olis jest wczesniekiem i dlatego ale to najcudowniejszy wczesniak jakiego znam ah i te jego piekne oczeta :-)

Wikus i ja dziekujemy za dobre słowa ...
Ja dzisiaj wkoncu doszlam do tego zeby sobie tipsiaki zrobic :-) teraz to jakos wyglada wkoncu, potem dlugi spacer ale jest ponad 30 st i dlugo nie wytrzymalismy, maly tylko w body bez rekawow a caly mokry e musialam go przebierac...

albiniecno u nas na forum na styczniowkach tez maksiu byl najwiekszy jak sie urodzil..mial 4330 g i 59 cm:-)

bylam z nim na polku przed chwila..popuskal sie w wodzie..ale mial radoche:-D

przy okazi wklee wam jakies foteczki:-)

u nas na oddziale najwieksze dziecko, Olek wazył 4600 i mierzył 62 cm. Mama lezała ze mną w pokoju i pomagałam jej po porodzie go podac, to powiem, ze kawał chłopa. Nie wiem jak ona dała rade go naturlanie, bez znieczulenia, urodzić bedąc taaaaką chudziną.
Jak wychodziła 2 dni poźniej to nawet brzucha nie miała.:szok:

reklama
Czyli jest kolejnym dzieciaczkiem, ktore urodziło sie duuuze a potem nie przytyło dużo, duzo. Mamy tu dziecieczki, ktore urodziły sie i wazyły 2800, 3400 a teraz juz 8500-9000 kg. ;-). Moj jak sie urodził 3800 a teraz wazy 7500.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry