salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Szczypi spoznione zyczenia ale najgorsze i prawdziwe wszystkiego naj naj naj lepszego na naowej drodze zycia i zeb każdy dzien był spełnieniem twoich marzen.
Witam nowa mamusie ;-) i to namlodsza, kurde joooa już nie jesteśmy najmłodsze na forum …
Esti no wlasnie ze u kumpli nie zaszalam za bardzo za to wczoraj tak J na spotkaniu z chrzesna wikusia i moim wujkiem (jej narzeczonym 25 lat ma) wypilam 3 piwa i musiałam zmienic obsacy na japonki
ale fajnie było. Dziekuje za smska :-* kochane jesteście ze pomyślałyście o mnie. Olis super extra jest a może to on napisal tego smsa do mnie za ciebie co ???
;-)
Monika mikołaj superancki mój Wikus tez bardz lubi swoja huśtawkę.
Natka Zosia super troche podobna do Nikoli od Kasi tylkoz e z ciemniejszymi włoskami, ale sliczniutka. Ja tez bym chciala umiec tak szukac ciuszkow ale nie mam do tego nerwow i nie robie tego…
Pumi Dominika piekny kwiatuszek a ja to co nie potencjalna tsciowa ??? No ładnie Dominika już się rozmyslia ???
Prześcieradełka tylko z froty na gumce od początku mamy…
Mili dzieciaczki superasne oboje na ych fotkach.
Kama Max jest zajbie** J a ty tez laska jak …. brak mi słow, a nie farbowałaś włosków czasem ostatnio ??? bo wydaje mi się ze masz jakis inny kolor.
Kasiu Nikola boska a filmiki rewelacyjne….
No to nadrukowalam hehe
ale chcialam kazdej napisac i wogole- wiecie jak to jest jak sie tu nie zaglada przez dluzsza chwilke...
Wczoraj bylismy na spotkaniu z moim wujkiem i jego narzeczona i bylo fajnie , a teraz ide karmic glodomora bo dopiero wstal i gada w lozeczku a zawsze wstaje przed 7 - chyba chcial sie dac mamie wyspac, potem wstawie fotki z tych 2 dni :-)
Witam nowa mamusie ;-) i to namlodsza, kurde joooa już nie jesteśmy najmłodsze na forum …
Esti no wlasnie ze u kumpli nie zaszalam za bardzo za to wczoraj tak J na spotkaniu z chrzesna wikusia i moim wujkiem (jej narzeczonym 25 lat ma) wypilam 3 piwa i musiałam zmienic obsacy na japonki
ale fajnie było. Dziekuje za smska :-* kochane jesteście ze pomyślałyście o mnie. Olis super extra jest a może to on napisal tego smsa do mnie za ciebie co ???
;-)Monika mikołaj superancki mój Wikus tez bardz lubi swoja huśtawkę.
Natka Zosia super troche podobna do Nikoli od Kasi tylkoz e z ciemniejszymi włoskami, ale sliczniutka. Ja tez bym chciala umiec tak szukac ciuszkow ale nie mam do tego nerwow i nie robie tego…
Pumi Dominika piekny kwiatuszek a ja to co nie potencjalna tsciowa ??? No ładnie Dominika już się rozmyslia ???
Prześcieradełka tylko z froty na gumce od początku mamy…
Mili dzieciaczki superasne oboje na ych fotkach.
Kama Max jest zajbie** J a ty tez laska jak …. brak mi słow, a nie farbowałaś włosków czasem ostatnio ??? bo wydaje mi się ze masz jakis inny kolor.
Kasiu Nikola boska a filmiki rewelacyjne….
No to nadrukowalam hehe
ale chcialam kazdej napisac i wogole- wiecie jak to jest jak sie tu nie zaglada przez dluzsza chwilke...Wczoraj bylismy na spotkaniu z moim wujkiem i jego narzeczona i bylo fajnie , a teraz ide karmic glodomora bo dopiero wstal i gada w lozeczku a zawsze wstaje przed 7 - chyba chcial sie dac mamie wyspac, potem wstawie fotki z tych 2 dni :-)
Ostatnia edycja:

i doszlismy do wniosku ze chyba zrobimy przyjecie zamiast weselicha bo ta kase co rodzice daliby na wesele wolimy przeznaczyc na nasze mieszkanie.........chodz tak marzylam o wielkim weselu no coz wszystkiego miec nie mozna...a 4katy wlasne w naszym przypadku jak jest juz Bubus gra 1 rzedna sprawe...
bo na trzypokojowe nawet nie patrzę, chociaz wiadomo że skoro byśmy chcieli jeszcze jedną dzidzię w przyszłości to przydałoby się większe, ale bez szans... i to za smo mieszkanie, a trzeba je jeszcze urządzić, ale to wiadomo że już po kolei i stopniowo jakoś się da radę... normalnie od dziś jestem wierną graczką TotoLotka! chyba że znacie któraś jakiegoś dobrego sponsora co by mi mieszkanie sprezentował!!
my na mieszkanie samo wykupienie bez urzadzania ale mysle ze bez remontu bo Ł zrobi to tak do 260 patrzylismy i sa....tylko trudno o blok....a powiem Ci Dziuba ze nie sugeruj sie iloscia pokoji!!!!czasem 3 pokojowe sa tansze jak 2 bo zalezy czy jest wyremontowane ,okolica i wogole.....albo jakiej wielkosci sa pokoje czy duze czy klitki -metraz tez jest wazny.... no i nam sie bardziej oplaca kupic 3 pok niz 2 bo czasem roznica jesr 50 tys niby nie malo ale przy takich kwotach to juz chyba nie ma wiekszego znaczenia......