reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc Serduszko, bardoz nam miło. Maksik superancki. Wstawiaj jak najwiecej zdjec małego ;-).
Nasze forum, jest wyjątkowe, bo tu sie na wzajem wspieramy, pomagamy jak tylko możemy i radzimy sie i dzielimy doświadczeniami jak również polecamy sobie, jedzonka, ubranka, zabawki itp. Przedewszystkim, stawiamy na szacunek do indywidualności każdej z mam i dzieci. Jezeli będziesz z nami dłużej i zaglądac tu regolarnie to sie sama przekonasz i na pewno nie pożałujesz.
Monika powiem ci, ze nie głupi ta hustawka ja sama myślałam o takiej dla małego jak jeszcze byłam w ciąży ale miejsca u nas brak :-(.

Serduszko, witamy serdecznie!! słuchaj się Albi - nasze forum jest wyjątkowe, każda z nas jest wyjątkowa i każde dziecko jest wyjątkowe, wspieramy się, pomagamy sobie, dzielimy się prezykrościami i radosciami, więc zobaczysz jak jest superowo!! rzeczywiście jesteś najmłodszą mamą, masz ten zaszczyt! a Maksik jest cudeńko, śliczne zdjęcia!!

Oliś jest rewelacyjny, rośnie nam mały komputerowiec!

my po wizycie u mojej cioci i kuzynek, mała odstawiła rewelacyjne przedstawienie, tak jej się spodobała lampa cioci ze siedząc u mnie na kolanach rozłożyła ręce do samolocika i kołysała się przekręcała raz na jeden bok raz na drugi i gadała do światła chyba z 10min! wszyscy lali :laugh2:

Tak u ans an forum jest najfajniej.....jak nigdzie indziej
Ciekawe co tam u Agi?Coś sie nie odzywa od wczoraj......czyżby tak zaszalał u koleżanki i kaca leczy?:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Aguś odezwij się:tak::tak:

Monika super cena huśtawki............a jaki Mikuś szczęśliwy........... .od razu widać że mu sie podoba:-)

My mamy taką podobną-bordową -bo bratanku.........na razie jet u nich, bou na snie ma miejsca....jak wymyślę gdzie ją trzymać to przywieziemy:happy::confused:

widziałam fajną huśtawke z GRACO taka z bajerami, która kosztowała, bagatela 500złotych:szok::szok::szok:
myślałam ze upadne kiedy zobaczyłam ta cene,ale hustawka naprawde cudeńko:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry