Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Esterka, Oliś po prostu kradnie moje serducho.
Natka Zosienka, to sama słodycz. Jest ciudna.
My do EuroDysnejlendu sie wybierzemy ja Dawis bedzie miał z 3 lata. Żeby sie bawił i cieszył to teraz to sie jedynie napatrzy i tyle. Za to w przyszłym miesiacu wybieramy sie do ZOO, zobaczymy co bedzie robił jak pokazemy mu słoniki i dżyrafy ;-).
jak Dawiś będzie miał ze 3 latka to on was w tym disneylandzie puści z torbami
tam jest tyle rzeczy w tych sklepikach ze az mi samej się w głowie kręciło, a ceny!!!!!!!!!!!!!!!!!! sana zobaczysz. i jestem pewna ze mały będzie chciał wszystko:-) widziałam jak niektóre dzieciaki tam wrzeszczały, bo rodzice tego czy tamtego nie chcieli im kupic
wkleje wam zdjęcie co kupiliśmy małej
Natka, myslisz, ze do tego zeby takie dziecko pusciło rodziców z torbami to Dysnejlendu potrzeba. Wystarcza zwykłe zakupy w hipermarkecie. Zabawka, chrupki, ciasto, frytki, zapiekanka, ubranko, sok itp.
Cześć dziewczynki.
Wszystkie dzieciaczki są cudowne , a Oliś po prostu łamie mi serce.
Albi ma rację.Może nasze są jeszcze za małe na to żeby tak wszystko chcieć ale to tylko kwestia czasu.