reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zgadzam sie z wszystkimi co do froterowego przescieradełka na gumce:tak:
jest najlepsze, my mamy 3 i jestem bardzo zadowolna:-)

spróbuje dzisiaj wkleic zdjecia małej tylko niewiem czy mi sie uda;-)

reklama
Natka jak piszesz odpowiedz na forum to zjezdzasz nizej i masz zarzadzanie zalacznikami -klikasz i tam przegladasz i dodajesz zdjecie i pozniej wyslij zamykasz to okno co Ci sie otworzy i dajesz ponizej zatwierdz odpowiedz ale nie bezposrednio pod postem tylko pod tym jak klikalas zarzadzanie zalacznikami.....to samo zatwierdz odpowiedz i juz:rofl2:jak zdjec nie ma to moze sa za duze -bedziesz wiedziec jak dasz wyslij i Ci sie zdjecia nie dodadza a widac zalaczniki;-)

hihihi natka dasz rade hihihi, my dzisiaj wyspani co prawda budził mi sie i miałczał co godzinkę ale spaliśmy do 8.00, włosy umyte , posprzatana łazienka dzisiaj fajna pogoda więc na spacer marsz!
Pumi -dominisia sliczna coraz piękniejsza się robi!!!

Pumi pokazalam zdjecie Domimisie, Dawisiowi i zaczoł mowić i ciągle coś gada i sie uśmiecha a teraz krzyczy na mnie bo chce cos popisac.............jijhn jkik gv8nuk90gmimonmunojj prosze to chyba coś do Dominisi. Ja tam nie wiem co ten mały łepek ma pod kopułką :D. Ode mnie ci powiem, ze wygląda jak zawsze pyyyyysznie.
Kamila Maksik, jest juz taaaaaaaki duzy i jaki przystojny sie robi. Buziaki od Cioci.
Majopa to jakis koszmar, z tym co opowiadasz.

reklama
dupa, znow nie wyszło
ale sie nie poddam;-)

Załączniki

• 100_1679.jpg
    100_1679.jpg
    500,5 KB · Wyświetleń: 46

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry