reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hurrrrrrrra:-):-):-)
to bylam ja i zosia:-)
prosze oto kolejne

Załączniki

• 100_1688.jpg
    100_1688.jpg
    621 KB · Wyświetleń: 47
  • 100_1713.jpg
    100_1713.jpg
    585,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Cześć dziewczyny!Moje starszaki mają już wakacje:happy:U Zuzi zakończenie trwało 2 godz. bo oni żegnali się z panią.Kilkoro dzieci się popłakało,bo wiecie od 4 kl. będzie nowa wychowawczyni.Bartek szybko skończył,miał wcześniej-odbierał na apelu dyplom za zajęcie 3 miejsca w trójboju(zespołowo):cool2::cool:.Medal dostał od razu-brązową katarzynkę.A Mikiemu kupiłam dziś chuśtawkę za 80 zł w komisie(nowe btakie są o 60 zł drożej).Ale się cieszył pierwszy raz siedział w czymś takim.:happy2:

dziuba to ponczo jak wiele innych ubranek dla Zosi wygrzebałam w lumpeksie i dałam za nie jakieś 2złote, średnio 2 razy w miesiącu wsiadam w auto i pędzie do LUMPKA jak jest nowy towar i kupuje około 2,3 reklamówek,takich większych, ciuszków dla małej, duzo ubranek ma większych, na potem,ale za tą kasę to się opłaca,tym bardziej że one wcale nie są zniszczone, około 70-80procent ciuchów Zośki pochodzi z lumpeksu:tak:
i wcale sie tego nie wstydze, niektórzy to nawet zazdroszcza ze potrafie znaleźc takie cuda;-)

ja tam mam wiekszosc ciuszkow dla Bubusia od kuzynki wiec tez noszone a ona od kogo ma to juz nie wnikalam:laugh2:ja tak nie potrafie szukac Natka i naprawde szacuneczek ze potrafisz bo to wielka rzecz!!!:tak:i ciesze sie ze udalo Ci sie wkleic fotki bo sa cudne!!!:-)

Monika fajnie teraz bedziecie odpoczywac i cieszyc sie wakacjami!;-)
ja juz posprzatalam wykapalam sie wloski zrobilam poprasowalam ciuszki Kubcia a teraz sie bycze i czekam az sie obudzi moj krolewicz:-)dzis moze wybierzemy sie do kinepolis na sex w wielkim miescie!!!:tak:

Zosieńka śliczności a mama niezła laska:tak::tak:

dziuba a Ty zjdeciami się pochwal...........:-).zdaąyłaś jakieś przed deszczem zrobić?A i nowy kolorek włosków......ja będę malować po niedzieli;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry