reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dobry wierczór :-)
Najpierw wszystkiego najlepszego z okazji urodzindla Esti! :-D I szczypawki, zadowolenia z męża ;-) oraz Zuzika z okazji półroczniactwa :-)
Cały łikend był poza miastem, a dzisiaj sprzątanie i nie było jak się odezwać. Dziś małej wpakowałam kilka kawałków czopka i nic :-( Jutro pojedziemy do lekarza... Swoją drogą, ciekawe ile teraz waży? :eek:
Co do mleka, raczej zastosuję się do wytycznych - ale sama produkty mleczne spożywam od długiego czasu i nie ma problemu (samo mleko piję bardzo rzadko, raczej jogurty, serki itp).

Agnie- czyja siostra???:confused:
Esti- sto lat!!!
Wszystkim miesieczniakom rowniez!!!
Mili ladnie w mieszkanku- uwielbiam zapach swiezo po remoncie- wszystko jest takie nowe i nienaruszone hihiihhi
W szpilach tych do sprzedania polamalabym sobie nogi na pierwszym schodzie takze ja nie kupuje:-D:-D:-D

moja siostra urodzila dzis slicznego zdrowego synusia!!!

Kama- jak rozpoznalas ze te dziaselka sa rozpulchnione???? bo moja D przeszla dzis szczyt szczytow w wyciu i zastanawialam sie czy na emergency nie jechac bo tak to mi jeszcze nie ryczala. Dolne dziaselka po bokach sa takie jakby sie poduszczeki rozbily, co jest grane????

Pumi- nie niestety nie znam nikogo kto ma ten insurance.

Albiniec- Przepraszam ze sie wtracam ale podczytuje wasz watek nieraz i to nie zawsze jest prawda ze dzieci kture byly karmione 20 lat temu mlekiem modyfikowanym sa teraz otyle. Moja mama karmila brata mlekiem modyfikowanym zaczela jak mial miesiac, 23 lata temu o ile sie nie myle to byla Humana i wcale nie jest otyly a wrecz przeciwnie jest szczuply.

Z tego co czytam na internecie to w Polsce mleko krowie zalecaja podawac dopiero od 3 roku. A tutaj w stanach wlasnie bylam z malym u lekarza (gastrologa.....maly jest teraz na mleku Neocate) i kazala od 9 miesiaca zaczac dawac jogurty i sery a od roku mleko krowie.
Moja znajoma pilnuje chlopczyka wlasnie skonczyl roczek i tez juz pije mleko krowie. Nie mozna chyba za wczesnie ale mi sie wydaje ze od 3 roku to za dlugo. Niewiem taka jest moja opinia.

Jeszcze raz przepraszam ze sie wtracam w wasz watek.
Pozdrawiam!!!

Dusia- u nas dopiero 11 pm a w Polsce dziewczyny przewracaja sie na drugi boczek- chyba stworzymy osobny watek dla mam z USA bo takiego na bb nie znalazlam. Zanim doczytam mamy w Polsce to one juz gasza komputery i nie ma sie do kogo odezwac:-D

oj pumi nie mow tak my zwasze na ciebie czekamy nawet wczoraj twoj skayp byl wlaczony i zgadywalysmy do ciebie i cisza, nie wiem czy koncu dolaczylas do dyskusji bo ja poszlam spac :-) suppper ze urodzila a jaki duzy i wogole jak porod ???

naszemu kumplowi w piatek 13 urodzila sie corcia Julia 57 cm 4110 wagi :-)

zapomnialam wam wczoraj powiedziec ze bylismy na pobieraniou krwi , dzisiaj po 14 wyniki beda na 14.50 do lekarza i jak beda wyniki w porzadku to szcepimy wkoncu.

reklama
witam w ten piekny poranek:-)
dzieci spiewaja Karolkowi wiec moglam was doczytac ,wczoraj prowadzilam walke z sasiadem zeby wylaczyl radio bo zostawil wlaczone na caly regulator zeby mu szpaki nie zjedly czeresni :crazy: ale o 22, 00 zadzwonilam ze ma wylaczec bo dzwonie na policje powiem wam ze facet nie mieszka obok nas tylko w samej miejscowosci a obok nas ma tylko gospodarstwo wiec nie slyszy tego chalasu a ja tez nie musze przy takiej pogodzie na moim poddaszu jest 30 stopni i nie bede sie meczyla z zamknietymi oknami bo facet ma troche niepokolei:baffled: wylaczyl ale dzis o 5 rano byl i wlaczyl spowrotem :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry