pumi
Styczniowe mamy'08
witam !!
Aga Salik- ja skypa mam wiecznie wlaczonego ale jakos jak ja jestem w domu ( wieczorem mojego czasu) to nie ma was juz:-(
Dziekuje za gratki dla siostry- znowu nie zdarzylam jej odwiesc na porodowke- przy pierwszym dziecku 3 lata temu mialam ja wiesc i teraz juz na 100% sie dogadalysmy ze jej maz bedzie w pracy wiec mi przysluguje ten zaszczyt- i znowu nic z tego. No coz -moze jak kiedys sie zdecyduja na 3 dziecko - wreszcie spelnie obietnice ?
Synek ma 3320 i 56 cm. zaraz do niej dzwonie bo po porodzie jeszcze nie rozmawialysmy.
Jooaa- super lasencja z ciebie!!!
Natka- corunia boska!
Dziuba- masz wiecej przyjaciol w kontaktach ode mnie

Aga Salik- ja skypa mam wiecznie wlaczonego ale jakos jak ja jestem w domu ( wieczorem mojego czasu) to nie ma was juz:-(
Dziekuje za gratki dla siostry- znowu nie zdarzylam jej odwiesc na porodowke- przy pierwszym dziecku 3 lata temu mialam ja wiesc i teraz juz na 100% sie dogadalysmy ze jej maz bedzie w pracy wiec mi przysluguje ten zaszczyt- i znowu nic z tego. No coz -moze jak kiedys sie zdecyduja na 3 dziecko - wreszcie spelnie obietnice ?

Synek ma 3320 i 56 cm. zaraz do niej dzwonie bo po porodzie jeszcze nie rozmawialysmy.
Jooaa- super lasencja z ciebie!!!
Natka- corunia boska!
Dziuba- masz wiecej przyjaciol w kontaktach ode mnie

ale przynajmniej zasnela po niej na chwilke i mama mogla jej pazurki poobcinac
co do karmienia to my nadal na mleczku mamusi, na cycu
zobaczymy
tylko cos jej kolor nie pasowal,bo tamten byl bialy a ten przezroczysty 
a tata po drugiej stronie tez i sie nie moglam uspokoic bo co zaczynalam to znow plakalam... stara a glupia