reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to extra Momi, kolejna muszelka w brzuszku:-)Ja mam nadzieje,ze moja Nadia sie potwierdzi za miesiac, wtedy moge zaczac kupowac rozowe, na razie zielono-pomaranczowo kupuje

reklama
Momi gratuluję:-D
A co najbardziej Ci smakuje w ciaży?
Masz raczej ochote na słodkie czy konkretne. Podobno to nie ma reguły- tym bardziej latem różnie to bywa ale ciekawa jestem jak to wyglada naprawdę.

a zapomniałam,
Pumi pokoik naprawdę ładny , ale w przeliczeniu na PLN to troszkę drogi, nie wiem jak to się ma u was w stanach.
Anja ja tez myślałam o białych mebelkach albo w kolorze ciemnego drewna, żeby jakby co pasowały do stałych mebli.
A kolorki też na pewno nasycone, ale żadnych zimnych odcieni, bo nawet jak kupuję kosmetyki to muszą być w ciepłych odcieniach. a niebieskie to mam tylko wiaderka na śmieci bo innych nie było:-D:-D:-D:-)

Asia S - zdecydowanie na słodkie! Mała nie cierpi czosnku , kurek, przypraw i wielu innych rzeczy które mamusia zawsze uwielbiała:-) No i brzuch mam raczej spiczasty - ale to akurat nie wiem jak tłumaczą - na chłopca czy dziewczynkę? Wcześniej większość upierała się że będzie chłopiec, bo podobno ładnie wyglądam w ciąży - ale jak widać ten przesąd się nie sprawdza...

ja nie wierzę w tę teorie W ciąży z Piotrusiem przez pierwsze 4msc nie mogłam patrzeć ani wąchać czekolady Po 4msc jak się rzuciłam na słodkie:szok: to przytyłam w ciągu miesiąca 4kg Także było pół na pół

Ja mam juz ustalone 3d/4d ide do innego lekarza,wtedy bede juz wiedziala KTO na 100% wtedy zaczne zakupowe szalenstwo:-D
A jesli chodzi o slodkie to ja nigdy nie lubilam, czekoladke zjem ale tak to zapycham sie owocami, brzoskwinki na kilogramy no i lody, ale bez wariacji

Witam. MoMi Wielkie gratulacje dziewuszki! Ja nie moge sie doczekac mojego usg a mam we wtorwk a do tego czasu chyba zwariuje, ja tez bardzo chce miec coreczke no i mam takie przeczucie a one prawie zawsze sie sprawdzaja wiec mam nadzieje ze i tym razem sie sprawdzi;-)Asia wszystkiego najlepszego! Pumi pokoik przesliczny.Ja swoj bede malowac na cieply zolty a dodatki beda pomaranczowe ale nie takie zarowiaste tylko tez cieple:rofl2::tak:

aOLA straszne masz te sny:szok: Mi tez sie snia takie okropnosci ale staram sie wogole o nich nie myslec i nie interpretowac w zaden sposob bo chyba juz dawno bylabym u czubkow:baffled: Zobaczysz wszystko bedzie ok.:tak:

reklama
dziewczęta podczytuje trochę lutówki.
i jest tam dziewczyna która poszła na 3d ale lekarz powiedział, ze na 4d lepiej widać i nie ma sensu 3d robić. więc zrobił jej zwykłe usg i skasował ja na 100 PLN.
Ale jazda:-):-):-):-):-)
at tak w ogóle dziewczeta z Wawy dajcie jakieś namiary na usg 4d w stolicy, ile kosztuje i ile trzeba czekać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry