ewa_adu
Fanka BB :)
takie co sie jak majtki zakłada
a jak to wygląda ? to opakowanie ? to może i ja spróbuję
c za ile mówisz? bo nie wiem czy cenę podałaś zwykłych czy majtek...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
c za ile mówisz? bo nie wiem czy cenę podałaś zwykłych czy majtek...
ale skladam najgoretsze zyczenia wszytskim solenizatom!!!!oraz swiezo upieczonym mezatkom - Dziubus i Joa :-)gratuluje takze piewszych badz kolejnych zabkow bo na pewno takie sie pojawily:-)
dzis znow mial pobierana krew za ok tydz wyniki zobaczymy czy klinika czy nie.....denerwuje sie strasznie
ogolnie to tez rozmyslam kiedy wrocic na caly etat to w koncu tylko 3h wiecej i tak mysle ze od wrzesnia......troche szybko ale musze 

a jak sciagasz zwykłą pieluche jak jest kupa?? Jak ci dziecko nawali od morza do morza (co mojemu sia zdarza) to przez zwykłą pieluche wypłynie to nawet na koszulke, body czy inne ciuchy a jak jest normalna to sie i z majciochami ściągnie i nic nie jest.Mój mąż ma małe pytanko jak ściągnąć taką pieluchę jeżeli jest kupka bo obawia się że może wszystko pobrudzić, a szczególnie dziecko![]()