reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
u Ali to sprawy kobiece......jakieś zakażenie echhhhhhhhhh
a wodniaczek? nie wiem skąd te podejrzenie Pukała ją w główkę i słuchała odgłosów i mówi że ma wystające czoło Ja tam nic nie widzę:baffled:
no nic za tydzień pójdę na USG to zobaczymy

ja problemow z odmawianiem jedzenia nie mam u mnie przeginka w druga manke;-)
Celinka jak widzi nasze jedzenie to płacze i krzyczy da. Dzisiaj była potrawka chińska, ch... pikantna, musiałam jej cos dać na odczepnego, dostała suchy ryż, bez sosu, skrzywiła się i wypluła:-DMoże wkońcu przestanie krzyczeć da

u Ali to sprawy kobiece......jakieś zakażenie echhhhhhhhhh
a wodniaczek? nie wiem skąd te podejrzenie Pukała ją w główkę i słuchała odgłosów i mówi że ma wystające czoło Ja tam nic nie widzę:baffled:
no nic za tydzień pójdę na USG to zobaczymy
aOla przebadaj w takim wypadku i siebie, tak na wszelki wypadek. Nigdy nie zaszkodzi.

Sprawy kobiece u 6 msc panny:szok::szok::szok::szok:
Zrob sobie jakis fajny mleczny koktail z owocami i duza iloscia lodu czy cokolwiek lubisz i sie drzemnij:tak::tak::tak::tak:bo mi samej zaczyna glowa bolec jak sobie pomysle co za stres dzis mialas:no:

reklama
A to dwa zdjęcia Celinki z moim bratem ( niestety z nk wstawiam)
1 w Wielkanoc
2 początek lipca

Załączniki

• brat.jpg
    brat.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 33
  • brat1.jpg
    brat1.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 31
Do góry