reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To wody smakowej jej niedam,a co do gołąbka to tylko dałam jej troszke samego farszu,to jest mieso mielone z kurczaka i ryż.Aprzypraw daje bardzo mało i wcale soli,u nas karzdy sam se do pieprza ile chce.Cukru dzieciom niedajecie a zobaczcie skład kaszki na wode bobowita skł cukier.Ico wy na to nieznaczy co ładnie zalekramowane ma być dobre.

To wody smakowej jej niedam,a co do gołąbka to tylko dałam jej troszke samego farszu,to jest mieso mielone z kurczaka i ryż.Aprzypraw daje bardzo mało i wcale soli,u nas karzdy sam se do pieprza ile chce.Cukru dzieciom niedajecie a zobaczcie skład kaszki na wode bobowita skł cukier.Ico wy na to nieznaczy co ładnie zalekramowane ma być dobre.
Kaszka ryżowa z malinami bobovity też ma cukier, tak samo jak deserki:baffled:
Ja sole troszke zupke Celince, bo jak dostawała bez soli to zlizywała z nas pot:baffled:, naszczęście juz tego nie robi.

A ja dziś wymiękam.Od rana boli mnie podbrzusze po lewej stronie nie wiem czy to jajnik.Na dodatek ból promieniuje na całą lewą nogę tak że ledwie chodzę.A teraz jeszcze popuchłam na twarzy.Ratunku :szok:

A ja dziś wymiękam.Od rana boli mnie podbrzusze po lewej stronie nie wiem czy to jajnik.Na dodatek ból promieniuje na całą lewą nogę tak że ledwie chodzę.A teraz jeszcze popuchłam na twarzy.Ratunku :szok:
Z nerkami masz coś nie tak, jak miałam zapalenie nerek to tak samo miałam. Kup debelizyne w aptece, ochydna ale z sokiem z cytryny da rade wypić.

Lepiej jedź na pogotowie- wiele chorób ma taki sam przebieg lub podobny....równie dobrze to może być wyrostek- jeszcze lekiem możesz sobie zaszkodzić
Tylko że ten cukier w kaszkach różni sie od tego w wodzie i jet w mniejszej ilosci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry