reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
a ja to wogole tylko czytam kubus oprocz mleka nie mojego bo juz nie karmie jakis czas jak pisalam i zupki owoce deserki i kaszki oczywiscie bialko mu skoczylo teraz czekam na wyniki bo znow mial pobierana krew dlatego ani mleka ani glutenu nic mu nie daje:zawstydzona/y:mimo ze powinien dostac jakies 3 tyg temu....no ale coz inna sytuacja mam nadzieje ze nie wyladuje w klinice....:zawstydzona/y:
Bubunio tez duzo pije Aga dzis tez nie chcial rano mleka wypij moze 30,.,,,,ale pozniej dopij reszte...ogolnie jakos sie 3mam..

Joa Dziubus jak sie czujecie jako mezatki???:-)

Mili ja dawałam Alusi syrop Eurespal Dawaj wapno 3x po łyżeczce i raz 5kroplel cebionu A najlepiej jak najszybciej do lekarza
Nutka to co dajesz małej Jakie zupki?
Dziuba może pampki trzeba zmienić na większe? Jakich używasz? a juz doczytałam.....to nie mam innych pomysłów Chociaz może zmień firme? Spróbuj innych A mają ta gumke po bokach?

Witam i zaraz uciekam bo burza idzie potem cos napisze.Dzieci cudne zaraz jade z mężem do znajomej do restałracji woda jej sie zepsuła a mąż z zawodu hydraulik.Aco mam w domu siedziec wreszcie do obcego niejedzie.A mija Melcia też jakiś czas tak miała a teraz to spokój 1 pampers wystarczy na całą noc i wcale niejest aż tak mokry.

Zupki to te ze słoiczka to odpowiednie dla jej wieku,a jak sama gotuje to pomidorówke z kleikie ryżem,warzywową,i od czasu do czasu rosołku.

bylam z mala na pogotowiu i osluchowo jest ok, przepisala syrop i krople do nosa i kazala wlasnie podac cebion i herbatke rumiankowa i malinowa

Mili super ze z mała ok. Filip jak był zachrypnięty to kazała dawać syrop prawoślazowy...po kilku dniach przeszło....:-)

Dzieciaczki cudowne.
Dziuba może dużo pije. My używamy pieluch belli i są świetne, a może dlatego że Kluska nie sika jak śpi.
Czytam i jedno jest pocieszające:baffled:, że nie tylko moja dzisiaj taka marudna. A jutro jedziemy na wczasy, ciekawe czy humor jej się poprawi.
Zajeła się dzisiaj na 5 minut, domowej roboty "garnuszkiem klocuszkiem":-D, miską plastikową z zabawkami, które oczywiście pokolei wyrzucała, przynajmniej surówke zrobiłam.
Co do linku krzesełka to umieściłam go dla Was, a w szczególności dla tych co z okolic Gdańska są.

reklama
np:warzywa z kurczaka i jabłkowym puree obiadek z bobovita po 5 miesiącu i niemam w domu jakies innej ale ja znajduje bez selera.

Do góry