reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja to wogole tylko czytam kubus oprocz mleka nie mojego bo juz nie karmie jakis czas jak pisalam i zupki owoce deserki i kaszki oczywiscie bialko mu skoczylo teraz czekam na wyniki bo znow mial pobierana krew dlatego ani mleka ani glutenu nic mu nie daje:zawstydzona/y:mimo ze powinien dostac jakies 3 tyg temu....no ale coz inna sytuacja mam nadzieje ze nie wyladuje w klinice....:zawstydzona/y:
Bubunio tez duzo pije Aga dzis tez nie chcial rano mleka wypij moze 30,.,,,,ale pozniej dopij reszte...ogolnie jakos sie 3mam..

Joa Dziubus jak sie czujecie jako mezatki???:-)

Mili ja dawałam Alusi syrop Eurespal Dawaj wapno 3x po łyżeczce i raz 5kroplel cebionu A najlepiej jak najszybciej do lekarza
Nutka to co dajesz małej Jakie zupki?
Dziuba może pampki trzeba zmienić na większe? Jakich używasz? a juz doczytałam.....to nie mam innych pomysłów Chociaz może zmień firme? Spróbuj innych A mają ta gumke po bokach?

Witam i zaraz uciekam bo burza idzie potem cos napisze.Dzieci cudne zaraz jade z mężem do znajomej do restałracji woda jej sie zepsuła a mąż z zawodu hydraulik.Aco mam w domu siedziec wreszcie do obcego niejedzie.A mija Melcia też jakiś czas tak miała a teraz to spokój 1 pampers wystarczy na całą noc i wcale niejest aż tak mokry.

Dzieciaczki cudowne.
Dziuba może dużo pije. My używamy pieluch belli i są świetne, a może dlatego że Kluska nie sika jak śpi.
Czytam i jedno jest pocieszające:baffled:, że nie tylko moja dzisiaj taka marudna. A jutro jedziemy na wczasy, ciekawe czy humor jej się poprawi.
Zajeła się dzisiaj na 5 minut, domowej roboty "garnuszkiem klocuszkiem":-D, miską plastikową z zabawkami, które oczywiście pokolei wyrzucała, przynajmniej surówke zrobiłam.
Co do linku krzesełka to umieściłam go dla Was, a w szczególności dla tych co z okolic Gdańska są.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry