jagna25
Mama Celinki ;)
Ja wróciłam i już na wychowawczy ideMoja "blondyna" też wkońcu zasnął :-) zatem pije sobie winko i podczytuje forum...mam kupe sprzatania i takiego lenia w d.... że historiaMój M. dzisiaj po powrocie z pracy załamał się, że nic nie ogarnęłam...ale dosłownie od jakis 3 miesięcy nic mi sie nie chce robić
Teraz na spokojnie sobie dumam nad pracą od września...mam nadzieję, że uda nam sie wszytsko poukładac i wrócę do pracy, by zadbać o swoje zdrowie psychiczne...ale dylemat co z małym zrobić
Jak sobie radzicie dziewczyny z pracą, obowiązkami w domu i takimi maluchami...bo wiem, ze Albi wróciła i kto jeszcze z nas??
. Ale przez te 3 miesiące moja mama zajmowała się małą i powiem Ci że miałam jakoś tak więcej czasu na wszystko, a przecierz spędzałam 8 godzin w pracy godzinka na dojazdy, jakąś leprzą organizacje miałam
. Teraz to też mam lenia, odkładam wszystko na potem, mama mnie goni żebym się ruszyła i coś porobiła a mi się niechce, ale to są uroki mieszkania z rodzicami
Mój M. dzisiaj po powrocie z pracy załamał się, że nic nie ogarnęłam...ale dosłownie od jakis 3 miesięcy nic mi sie nie chce robić
Jak sobie radzicie dziewczyny z pracą, obowiązkami w domu i takimi maluchami...bo wiem, ze Albi wróciła i kto jeszcze z nas??