reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczynki mam pytanie... moja jest po lekkim przeziębieniu, katarek miała przez parę dni i dwa razy w nocy stan podgorączkowy, teraz niby jest wszystko ok... w dzień kładę ją spać w samym body z długim rękawkiem, śpi pod kocem takim akrylowym cieplejszym bo w mieszkaniu jest dość chłodno, budzi się praktyznie cała mokra, spocona... czy to od przeziębienia? czy za ciepło jej? czy czego to może być oznaka??

moze sie pocic bo jej za gorąco pod tym kocem albo moze to byc od serduszka, wikusiowi sprawdzali bo tez bardzo sie poci ale wszystko ok jest i on ma to wrodzone po tatusiu :-) :-D albo z wagi :-D w dzien jak spi to jest caaaaaaaly mokry a w nocy spi tylko w spiochach i pod kolderka i rano wstaje lekko wilgotny :-)

dziewczyny sadzacie już na nockik Wasze szkraby? ja chyba dziś idę kupic, moja od tygodnia robi kupę po śniadaniu, i to za każdym razem jak jej zmienię pieluchę na suchą, w mokrą nigdy nie narobi... zobaczymy jak nam pójdzie nauka czystości, ta moja wiercipięta nie może usiedzieć w miejscu przez 10sek to nie wiem jak wysiedzi na nocniku!!

dziewczyny sadzacie już na nockik Wasze szkraby? ja chyba dziś idę kupic, moja od tygodnia robi kupę po śniadaniu, i to za każdym razem jak jej zmienię pieluchę na suchą, w mokrą nigdy nie narobi... zobaczymy jak nam pójdzie nauka czystości, ta moja wiercipięta nie może usiedzieć w miejscu przez 10sek to nie wiem jak wysiedzi na nocniku!!
Ja Mikołaja sadzam już od dawna,czytałam że też pam sadza synka i agnieszka salik od niedawna.Mikołaja sadzam z rana,nawet jak ma mokro zawsze robi kupkę wtedy a w dzień to po obiedzie,czasem też po południu.Różnie to jest.A, i jak obawiasz się że Ci nie usiedzi na nocniczku to dawaj jej coś do rączki,ja Mikołajowi daję.

reklama
Nie wiem czy wiecie że w Biedronce znów jest promocja na Huggisy?Są po 29.99 i rozmiar 8-14 ma 66 szt.,więc wychodzi po 0,45 szt.Wczoraj na Allegro znalazłam fotelik samochod. i już chciałam zamówić a tu w Biedronce były identyczne i w tej samej cenie.I już mamy nowy większy bo miał ten 0-13

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry