reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a ja chcialam napisac ze u nas tylko plus 13-14 stopni i deszczowo....po przedwczorajszym sniegu oczywiscie sladu nie ma...ma byc caly ten tydzien taki deszczowy wiec nici z moich kwiatkow - tez szykowalam sie na ogrodowe roboty :( szkoda bo akurat jak moj synus ma wolne od szkoly to leje..

reklama
a my jutro jedziemy z dziadkiem po rowerek dla vincenta...i nowy dla olivera bo tego co ma doslownie zrujnowal jak uczyl sie jezdzic na dwoch kolkach w tamtym roku...dziadek sobie postanowil takie wiosenne prezenty zafundowac to musze wybrac jakies fajne rowery :))) olis juz pewnie taki dorosly dostanie, zreszta ten juz tez podchodzi pod miinaturke doroslego.

Witam.Jakiś czas mnie nie było w ogóle nie mam za dużo czasu,zaczęłam pracować z czego jestem tak naprawdę zadowolona tylko trochę ciężko się ogarnąć....Kubusiowi już wychodzą trzonowce rośnie jak na drożdżach i w ogóle słodziak z niego jak z każdego malucha :) Ostatnio nauczył się rzucać psu piłeczkę co strasznie rajcuje jak psina lata za nią a i pies oczywiście zadowolony :) Dziewczyny pozdrawiam serdecznie. :) Nawet ścięłam moje włosy do pasa teraz mam lekko za ramiona wszyscy mówią że fryzura mi służy i ja się też z nią dobrze czuję,poza tym w pracy muszę ładnie wyglądać :)Pracuję w salonie z telefonami komórkowymi.Jestem szczęśliwa i o dziwo mam wrażenie że więcej bawię się z Kubusiem niż przed podjęciem pracy ale może tylko takie złudzenie?

Ostatnia edycja:
my mamy plastikowa tylko duza wieksza od tej ktora wkleilas, tak samo plastikowe drabinki i zjezdzalnie..w tym roku dopiero kupimy drewniany wielki zestaw dla olivera bo do tej pory korzystal z tego plastikowego i uwazam ze jest super dla mlodszych dzieciakow.
byoswingset_2043_617740
[FONT=arial, helvetica]
[/FONT]

Ostatnia edycja:
ja potrzebuje zamykana piaskownice bo mamy koty na dworze i nie chce żeby do niej właziły itp. a ta fajna jest i mozna z niej basenik zrobic i fontanne mysle, że dla małęgo będzie super a potem jak bedzie starszy to dostanie drewniana.
i hustawke tez bym chciała podoba mi sie ta LITTLE TIKES HUSTAWKA GLEBOKA DLA MALUCHA 9-36MSC (587822684) - Aukcje internetowe Allegro i ta * HUŚTAWKA DWULINOWA * KUBEŁKOWA * WYSOKA JAKOSC (587421904) - Aukcje internetowe Allegro pawimi a co myslisz o takim koniku mieliście cos takiego? LITTLE TIKES KONIK BUJAK KON NA BIEGUNACH +GRATIS! (593688854) - Aukcje internetowe Allegro

moj olis mial a raczej ma jeszcze ale teraz na vincenta przejdzie to

to tez jest z little tikes - oni robia swietne zabawki na zewnatrz, piaskownice tez mamy od nich przykrywana

reklama
no u nas to tez jest drogie niestety...a sama hustawke jak powiesisz? bo u nas te hustawki w zestawiach sie montuje.

Do góry