Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja chcialam napisac ze u nas tylko plus 13-14 stopni i deszczowo....po przedwczorajszym sniegu oczywiscie sladu nie ma...ma byc caly ten tydzien taki deszczowy wiec nici z moich kwiatkow - tez szykowalam sie na ogrodowe roboty szkoda bo akurat jak moj synus ma wolne od szkoly to leje..
Ja nie wierze że będzie 21 stopni w weekend-przeglądam neta i żadna prognoza tego nie przewiduje.....tzn może być ale odczuwalna na pewno będzie niższa
a my jutro jedziemy z dziadkiem po rowerek dla vincenta...i nowy dla olivera bo tego co ma doslownie zrujnowal jak uczyl sie jezdzic na dwoch kolkach w tamtym roku...dziadek sobie postanowil takie wiosenne prezenty zafundowac to musze wybrac jakies fajne rowery )) olis juz pewnie taki dorosly dostanie, zreszta ten juz tez podchodzi pod miinaturke doroslego.
Witam.Jakiś czas mnie nie było w ogóle nie mam za dużo czasu,zaczęłam pracować z czego jestem tak naprawdę zadowolona tylko trochę ciężko się ogarnąć....Kubusiowi już wychodzą trzonowce rośnie jak na drożdżach i w ogóle słodziak z niego jak z każdego malucha Ostatnio nauczył się rzucać psu piłeczkę co strasznie rajcuje jak psina lata za nią a i pies oczywiście zadowolony Dziewczyny pozdrawiam serdecznie. Nawet ścięłam moje włosy do pasa teraz mam lekko za ramiona wszyscy mówią że fryzura mi służy i ja się też z nią dobrze czuję,poza tym w pracy muszę ładnie wyglądać Pracuję w salonie z telefonami komórkowymi.Jestem szczęśliwa i o dziwo mam wrażenie że więcej bawię się z Kubusiem niż przed podjęciem pracy ale może tylko takie złudzenie?
my mamy plastikowa tylko duza wieksza od tej ktora wkleilas, tak samo plastikowe drabinki i zjezdzalnie..w tym roku dopiero kupimy drewniany wielki zestaw dla olivera bo do tej pory korzystal z tego plastikowego i uwazam ze jest super dla mlodszych dzieciakow.