a ja chcialam napisac ze u nas tylko plus 13-14 stopni i deszczowo....po przedwczorajszym sniegu oczywiscie sladu nie ma...ma byc caly ten tydzien taki deszczowy wiec nici z moich kwiatkow - tez szykowalam sie na ogrodowe roboty
szkoda bo akurat jak moj synus ma wolne od szkoly to leje..
reklama
e-stera
Fan(ka)
Ja nie wierze że będzie 21 stopni w weekend-przeglądam neta i żadna prognoza tego nie przewiduje.....tzn może być ale odczuwalna na pewno będzie niższa
a my jutro jedziemy z dziadkiem po rowerek dla vincenta...i nowy dla olivera bo tego co ma doslownie zrujnowal jak uczyl sie jezdzic na dwoch kolkach w tamtym roku...dziadek sobie postanowil takie wiosenne prezenty zafundowac to musze wybrac jakies fajne rowery
)) olis juz pewnie taki dorosly dostanie, zreszta ten juz tez podchodzi pod miinaturke doroslego.
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Witam.Jakiś czas mnie nie było w ogóle nie mam za dużo czasu,zaczęłam pracować z czego jestem tak naprawdę zadowolona tylko trochę ciężko się ogarnąć....Kubusiowi już wychodzą trzonowce rośnie jak na drożdżach i w ogóle słodziak z niego jak z każdego malucha
Ostatnio nauczył się rzucać psu piłeczkę co strasznie rajcuje jak psina lata za nią a i pies oczywiście zadowolony
Dziewczyny pozdrawiam serdecznie.
Nawet ścięłam moje włosy do pasa teraz mam lekko za ramiona wszyscy mówią że fryzura mi służy i ja się też z nią dobrze czuję,poza tym w pracy muszę ładnie wyglądać
Pracuję w salonie z telefonami komórkowymi.Jestem szczęśliwa i o dziwo mam wrażenie że więcej bawię się z Kubusiem niż przed podjęciem pracy ale może tylko takie złudzenie?
Ostatnia edycja:
nina2201
mama Oliviera
maleństwo gratulujemy nowej pracy no i fryzury!!!!
esti o tej temperaturze +21 mówili na tvn rano...zobaczymy czy sie sprawdzi!
co myslicie o takiej piaskownicy ZAMYKANA PIASKOWNICA * BASENIK Z FONTANNA * SMOBY (591086737) - Aukcje internetowe Allegro bo juz sama nie wiem czy plastikowa kupi czy drewniana???
esti o tej temperaturze +21 mówili na tvn rano...zobaczymy czy sie sprawdzi!
co myslicie o takiej piaskownicy ZAMYKANA PIASKOWNICA * BASENIK Z FONTANNA * SMOBY (591086737) - Aukcje internetowe Allegro bo juz sama nie wiem czy plastikowa kupi czy drewniana???
my mamy plastikowa tylko duza wieksza od tej ktora wkleilas, tak samo plastikowe drabinki i zjezdzalnie..w tym roku dopiero kupimy drewniany wielki zestaw dla olivera bo do tej pory korzystal z tego plastikowego i uwazam ze jest super dla mlodszych dzieciakow.
[FONT=arial, helvetica]
[/FONT]
[/FONT]
Ostatnia edycja:
nina2201
mama Oliviera
ja potrzebuje zamykana piaskownice bo mamy koty na dworze i nie chce żeby do niej właziły itp. a ta fajna jest i mozna z niej basenik zrobic i fontanne mysle, że dla małęgo będzie super a potem jak bedzie starszy to dostanie drewniana.
i hustawke tez bym chciała podoba mi sie ta LITTLE TIKES HUSTAWKA GLEBOKA DLA MALUCHA 9-36MSC (587822684) - Aukcje internetowe Allegro i ta * HUŚTAWKA DWULINOWA * KUBEŁKOWA * WYSOKA JAKOSC (587421904) - Aukcje internetowe Allegro pawimi a co myslisz o takim koniku mieliście cos takiego? LITTLE TIKES KONIK BUJAK KON NA BIEGUNACH +GRATIS! (593688854) - Aukcje internetowe Allegro
i hustawke tez bym chciała podoba mi sie ta LITTLE TIKES HUSTAWKA GLEBOKA DLA MALUCHA 9-36MSC (587822684) - Aukcje internetowe Allegro i ta * HUŚTAWKA DWULINOWA * KUBEŁKOWA * WYSOKA JAKOSC (587421904) - Aukcje internetowe Allegro pawimi a co myslisz o takim koniku mieliście cos takiego? LITTLE TIKES KONIK BUJAK KON NA BIEGUNACH +GRATIS! (593688854) - Aukcje internetowe Allegro
nina2201
mama Oliviera
super rzecz, ale jak patrzyłam na allegro to troche kosztuje chyba zostane narazie przy piaskownicy i hustawce no i nas tym konikiem sie zastanawiam!
reklama