Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam czasu często do Was zaglądać, ale chciałam zerknąć, czy żyjecie, bo piszę m.in. o Was tekst na konferencję![]()
A dostaniemy ten tekst![]()
to ja tez poprosze na PW :-)
jagna, chyba tylko na PW, albo jesli admin zechce to jakoś ogólnie na stronie![]()
czy ja moge wiedziec o co chodzi z tym tekstem "o nas" 
bo jak zwykle nie mam pojecia, podejrzewam ze dziewczyny swietnie sie orientuja bo to jakas "stara sprawka" ktora tu byla poruszana i opisywana przez Pandorax jak mnie jeszcze nie bylo na tym forum
ale.....jesli tam ma byc cos "o nas" to poprosze tez
:-)

Mała po prostu zapatrzyła się na rybki w akwarium
Dostała od taty za taką grzeczną postawę butelkę do karmienia misia;-), bo ostatnio to jej ulubiona zabawa. Po za tym jej miś ma 3 plastry i 2 łapki w bandażach

jak u starej baby, nie wiem co się stało. Lekarz stwierdził, że w końcu zakończyły się u mnie przemiany hormonalne po ciąży, bo hormony w normie. Tylko cycki nie

mi dopiero po trzecim zrobily sie takie jak trzeba

Jonathan zostal w domu bo ma mega biegunke, pewnie jakiegos syfa wczoraj w szkolnej kafejce skonsumowal..nic mi sie nie chce, zaczelam rano sprzatac i odkurzac po tym swoim ogromnym leniacym sie psie ale doszlo do mnie ze moja sprzataczka bedzie w sobote to po co ja sie bede wysilac?? Jak ja za nia tesknie hahahaha nie bylo jej przez blisko miesiac i sama musialam szorowac swoje metraze

bo inaczej bedziemy na dywaniku u nauczycielek co drugi dzien

Mój brat ja gonił i nie mógł dogonić

My z mężem robiliśmy zakupy, a "nianka" niech się martwi;-);-) W końcu zabraliśmy go ze sobą po to aby ja pilnował, a że nie maila jak do pracy dojechać to jego sprawa
;-) 

Chodzi o meble. Nie zawsze są a zresztą mogą nam się nie spodobać, bo na jednym mieszkaniu maiły zostać meble z lat 70-tychjagan jaka kuchnie? taka do mieszkania? to jak mieszkanko kupicie to nie bedzie miala juz kuchni w wyposazeniu?

Bardzo mni eurzekły takie nowoczesne, ale spodobałam i się po prostu ściana cała w meblach bez blatu i na całą wysokość od podłogi do sufitu
zwłaszcza szafka wysuwana do przodu z koszami. Ah jak jeszce by było mnie na nią stać:-
wprawdze ja niekoniecznie bo dolaczylam do forum jak juz moj styczniak byl spory ale pewnie pozostale dziewczyny mialy tu spory udzial.