reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jak sie A... dowie o tej wedlinie to go strzeli. Jeszcze mi kasy oddać nie chce:wściekła/y::wściekła/y:, wędlina była droga, bo kosztowała 25zł kilo. Kupuje taką bo mała tez je, no i czasami ja zjem plasterek.
Co do domu opieki, to nas wiocha zlinczuje. Juz babcie oddal tat z siostra swoją, bo ja bym nie dała rady opiekowac się nią i małą, a oni przecież nie zwolnią się z pracy. Tylko babcia miała Alzheimera i nawet nie wiedziała kim my jesteśmy:-( Ale w takim domu chciała bym mieszkać na starość, w razie co;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jagna naprawdę współczuję..
Aga no ja też nie bardzo miałam motywację no ale po prostu muszę lekarz mi kazał z uwagi na kręgosłup..
U nas przestało wiać i padaći byliśmy z Kluskiem na sanach jak zwykle radocha nieziemska :) Ja to mówię nie ma nic wspanialszego w życiu niż szczęśliwy uśmiech na buźce dziecka :)

My właśnie wróciliśmy dziewczyny własnie leżą w łóżku a ja zajrzałam do was co słychać.Jej wieje coraz mocniej.
Maleństwo ja chce schudnąć ale tak jak Agnieszce brak mi motywacji ale nic tobie sie udaje wiec i mi musi sie udać ,małymi kroczkami ale dam rade wreszcie baba jak na coś się uprze to musi być na jej myśli.
Znajoma dała mi sera koziego z oliwkami bo jej dzis zawoził do Czech i trochę przywiózł ,ble jaki niedobry mamie zawiozę bo mi na samom myśl ciarki przechodzą.

PAWIMI GDZIE SIĘ PODZIEWASZ ŻE DO NAS NIE ZAGLĄDASZ?
Dobranoc idę spać coś mnie muli.

No i Aga do nas wróciła:-)

Jagna nie przejmuj sie dziadkiem, ja mieszkam z babcią i ona też jest złośliwa wiem co to znaczy ale ja sie jej nie daje pyskuje i tyle a jak mnie wkurza to sobie ide na górę do siebie zamykam drzwi i już:tak:

Nutka pawimi ma swoje forum i dlatego do nas nie zxagląda ale trzeba ja do porządku przywołać:-D niech tu chociaz jednego pościka napisze!!!

Maleństwo znajoma mojej mamy schudła 25 kg od lata dzieki diecie dr Duncana moja mama ją stosowała ale jej nie służyła niestety:no:

Wybrała sie dzisiaj do sklepu wózkiem bo mam niedaleko ale więcej nie pojadę bo same straty tylko... buty tak mi namokły, ze od jednego podeszwa sie odkleiła:szok:nogi mokre:wściekła/y:a jak wjeżdzałam na chodnik przez zaspy to mi z reklamówki śmietana wyleciała i ją rozdepłam:-D:-D:-D normalnie więcej nie jade!

nina no to mnie podkablowalas :-D
i nawet nie wiedzialam ze tu za mna tesknia haha, rzadziej chyba Aga teraz zaglada ode mnie, ja zagladam regularnie, malo pisze bo i nie ma o czym. Stara bieda, praca, dom, dzieci, codzienne obowiazki i jeszcze forum mi doszlo :-D:-D

Ja nie mam diety Duncana.Dodam że wcześniej już musiałam brać leki od żołądka bo mi siadał a teraz nie muszę i jest oki :) Nie boli :) No chyba że zgrzeszę co mi się czasem zdarzy i nażrę się bigosu albo jakiegoś smażonego i tłustego żarcia

Serek kozi i oliwki uwielbiam!

Jagna wspolczuje, a swoja droga, czy to wszyscy maja tak na starosc??
Aga i Jagna mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni z waszymi dzieciaczkami i bedzie dobrze. Wiem dobrze co to znaczy, bo Thomas jeszcze nie chodzi i nadal jezdzimy na rehabilitacje:-(

U nas nadal zima, ale nie jest zimno . W telewizji slyszalam nawet okreslenie, ze dostalismy prezent od Polski i mamy cale-5:szok::-D.

Dieta, tez pasuje mi zrzucic male 4-5 kg, ale jakos ostatni brak mi motywacji. Poki co usiluje namowic meza na wspolne odchudzanie.

Przedwczoraj przenieslismy malego do "lozka duzego chlopczyka".

reklama
Do góry