reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nina współczuję ale dobrze będzie :) Chyba zmiana jakaś pogody będzie bo ja jakaś taka śnięta Kuba nerwowy teraz akurat bajkę ogląda to mam chwilkę dla siebie.Byłam dziś po mleczko dla niego jakieś sprzątanie i się tak miotam.No i dziś gotowałam dla siebie fasolkę niby po bretońsku ale bez mięsa i kiełbasy i bez tłuszczu zupełnie i fajna wyszła :) A w oddzielnym garze dla męża mięsożery i kiełbasozercy.

reklama
Hej! dziewczyny jak tu pusto:szok: myślałam, ze zimą bedzie tłok!!!

Byłam wczoraj z małym u urologa bo nasza pani gastroenterolog mówiła, ze mamy isć sprawdzić siusiaka bo moze mieć stulaejkę ale okazało się, ze wszystko ok nie ma stulejki a gdyby się coś działo to dostanie specjalną maść, wizyta trwała może z 8 minut a zapłaciłam 100 zł masakra normalnie.

no i znowu wizyta u gastroenterologa nas czeka, mieliśmy sie pojawić dopiero w kwietniu ale niestety wróciły 2-3 kupki dziennie, jeszcze 2 tyg temu robił 1 na 2 dni no i nic mi mały nie chce jeść od kilku dni wmuszam w niego wszystko, pije chętnie mleko troche jogurtu zje, gotuje mu jego ulubione dania podziubie tylko i tyle juz mi ręce opadają:-:)no::no::-( schudł trochę.... jestem załamana juz wyszliśmy na prosta i znowu wracamy do punktu wyjścia...................:-(
Kurcze to są jelitka, ja wiem jak u nas:-:)baffled: Raz lepiej raz gorzej:-(

Jagna sama juz nie wiem :-( ale ja myslę, ze to po odstawieniu ketotifenu, jak bralismy to było ok, teraz lekarka kazała odstawić no i kupki wróciły albo przez zmianę mleka z tej humany na bebiko, bo wszystko wróciło jak właśnie to zmienilismy.
jedziemy do lekarza w przyszłym tygodniu zobaczymy co powie.

własnie poczytałam o tym ketotifenie i ludzie pisza ze po nim dzieci miały duży apetyt, wiec może faktycznie to bo mały odkąd nie dostaje tego leku nie ma wogóle apetytu.:no:

Estera wiem, ze nie moge cały czas tego podawać teraz wogóle nie mamy ketotifenu, brał go mały przez 2 miesiące i była super poprawa,a teraz nie dosyć, że kupki wróciły to jeszcze apetytu nie ma:-( jedziemy do naszego lekarza w tygodniu i zobaczymy co powie...

Dziewczyny no watek nam umiera powoli :no::no::no:pusto tu strasznie w sumie to tylko w 4 piszemy nieraz pawimi wskoczy na chwilkę tylko.

u nas bunt także trwa!!! tylko Oli się troszeczkę wyciszył ma napady a jak ale często sie czyms zajmie usiądzie bajkę obejrzy bez kręcenia się...

jagna wczoraj z jedzeniem było trochę lepiej, 2 kupki, dzisiaj na razie żadnej zaraz bedziemy wcinac obiad moze zje ładnie zobaczymy:tak:

No jeszcze ja pisze.. i u nas cos 2,3 kupki dziennie sie pojawiły ale Amelka ma apetyt za dwoje wiec chyba nie mam sie czym martwić.

reklama
Do góry