Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to cisnienie u Helenki chyba moze byc grozne. Ja mam 90/50 i normalnie sie czuje a jakbym miala takie wysokie to chyba by mi serce wyskoczylo.
Alu nudy- wszystko porobilam przed przylotem rodzicow, malego juz koleznaka zabrala do domu i nie wiem co ze soba poczac?
Agnie, ja wiem, że baba może trochę przesadziła, ale w ciąży przewrażliwienie jest normalne. Każda z nas chyba jakieś ma, a ona może właśnie na tle dotyku. Albo może miała jakieś złe doświadczenia? może poroniła przedtem?:-(
Czesc dziewczynki byłam na usg wszysko jest w najlepszym porzadku dziecko jest bardzo duze ma około 800 g.
Tylko nie zgadzaja mi sie daty porodu jestem juz całkiem głupia ktora data jest wazniejsza ta z usg czy om ??????????
Miesiaczke miałam 21 kwietnia i termin porodu z om 26 styczen a z usg 9 stycznia.To juz sama nie wiem kiedy zaszłam w ciaze wg mnie około 5 maja ale z usg wynika ze szybciej
pandorax: Połączenie symfonicznego metalu, power metalu oraz opery Strasznie lubię ten zespół i mam do niego sentyment... Od dziś w sklepach jest ich najnowsza płyta z nową wokalistką.
Kochane napisze krociotko bo zasypiam....
Paulinek mam pare osob na roku z Tarnowa... Pandorax nie daj sie zrobic w pracy, porozmawiaj szczerze z szefowa ale ego samego od niej oczekuj.... Asia S ja nienawidze Kubusiow odkad jestemw ciazy, marechewke jeszcze zniose ale kubus odpada- a u nas go robia.... fuj.... DOnia to super ze 100% chlopczyk super ze wszystko wporzadku.... a slubowanie corci to cos waznego.... ale wszystko bedzie dobrze, badz przy niej blisko bo dla takiego malucha to bardzo wazne...!!!
uciekam lulu, poskarze sie troszke na Julka... kopie mnie dzis caly dzien w prawe zebro- ciekae co to nozka?! nie ukrywam, ze mimo niedogodnosci sprawia mi to wielk aprzyjemnosc
slodkich i spokojnych snow Kochane Ciezarowy....