reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Donia- ja nie jestem lekarzem ale wydaje mi sie ze 2-3 tyg to nie tragedia...Zobaczysz co bedzie przy kolejnej wizycie a póki co zrób soebie badania
Sylka- kurcze chciałabym ja olac ale to jest nieobliczalny człowiek i nie wiem co zrobi...a z drugiej strony...zawsze moge pojsc po zwolnienie i sie nie doczepi

Donia chyba nie ma co gdybać - najlepiej zaufać lekarzowi (i ewentualnie dla pewności poradzić się innego) - poza tym trzeba poczekać i zobaczyć jak dalej dzidzia będzie przybierała na wadze...

Też bym zjadła krokieta z barszczykiem :S A jak na razie muszę siedzieć i czekać na wykład, który pewnie potrwa parę minut, bo to pierwszy tydzień zajęć... :\
Na anemię brałam i biorę dalej Sorbifer. :)

kurcze sprzatalam 3 h tylko kuchnie, ktora byla wczesniej tez sprzatana... masakra... ale teraz wytarlam wszystkie pulki- prawie wszystkie...hihihi.... powyrzucalam wszystko co stare- a wyobrazcie sobie, ze bylo tego mnostwo.... D sie zdziwi jak zobaczy porzadek i pustki w szafkach-pewnie skomentuje to tak, ze nie chcialam uzywac po jego bylej rzeczy i je wypiepszylam- ale naprawde wszystkie byly stare....
jakies ozdoby i rzecZy typu cukierniczka... wlozylam do pudla- nie chce tych rzeczy po niej... chce swoje, zreszta dziewczyna kupoal wszytsko beznadziejne, a garnki to oprocz 2 musze wszystkie wymienic.... matolica kupila takie co rdzewieja i sa lekkie- szajs... D nie wie ze dzis 100dniowka... wczoraj poprosilam go,zebys ie z nikim nie umawial, ze dzis chce tylko jego... ale pozniej sie ofucalam, bo mnie wkurzyl i wyszlam- dzis sie do niego nie oddzywam.... zobaczymy....
a jak mi powie,ze chce zeby te rzezcy zostaly to sie obraze... dzis mam dzien fukania....

To ja miałam w drugą strone Piotrus był malutki jak się urodziła byłam po terminie i o 20kg większa (49cm 2980) Nie ma co się denerwować Dzieci rodzą się różne Najważniejsze żeby były zdrowe:tak::tak::tak:

hihi, mi nogi i piersi sa ok, gorzej z reszta, jak popatrze na te szczuplutkie dziewczyny to mi przykro, sama sobie wmawiam ze pewnie A... sie nie podobam itd,to jest STRASZNE uczucie!

reklama
ja tez tak mam..... w sumie przytylam 4- 5kg dopiero... nie wygladam jak wieloryb, ale zle sie czuje.... D mowi, ze przesadzam, ze jemu sie podobam... a jak sciagne stanik- to mowi: Jesó ale masz brodawy... niby pokazuje, ze mu sie podobaja.. ale jak ja je widze to mi sie slabo robi:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry