reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja chcialam oznajmic,ze skurcze nadal wystepuja co 20 minut.Trwaja juz ok 4 nawet 5 min.I nie ustepuja.i tak sobie czekam...Wymioty jeszcze czasem i od jakiejs pol godziny wlaczyla sie w to wszystko lekka biegunka.Moze to po tej kapuscie z lazanek?? :-D No coz...wyglada na to,ze odliczamy dalej...

A teraz pedze do stolu.Zaraz nareszcie bedzie mezus :-D

Dzieki Sylka !
Szczypawka- przeczytalam najpierw ze skurcze co 5 minut i juz mialam pisac na co czekasz i czemu jeszcze domku?! ale zaraz doczytalam ze co 20 minut a trwaja 5 minut hehe. Czy to boli i czy to czujesz takie jak przed okresem tylko bardziej intensywne?

Nie jak przed okresem bo mnie wiekszy obszar,ze tak to ujme :-) boli.Caly brzuszek sie napina.I nie bardziej przed okresem bo ja mialam tak bolesne okresy,ze zdarzalo mi sie mdlec przy tej okazji :-D Takze polozne mi zapowiedzialy,ze w zwiazku z tym prawdopodobnie porod bedzie lzejszy dla mnie.Dlatego nazywam te skurcze "skurczykami" bo nie chce mi sie wierzyc,ze to ma byc tak malo bolesne...Czuje bol w obrebie calego prawie brzuszka,czasem tylko na dole.Ale nie cale 4 minuty tylko na poczatku.Bol przechodzi szybciej niz sam skurcz.

Ale dzisiaj drukujecie, poszłam sie uczyć i po kilku godzinach tyle do czytania.............:-)
Też właśnie wcinam tosty, mężuś zrobił:-p
Szczypawka trzymaj się kochana, ale Ci zazdroszczę, w pozytywnym znaczeniu oczywiście, już jutro będziesz tulić dzidzię:-D:-D:-D
Asia pościel i ciuszki super:-)
Ja oglądam jakiś tam film na TVN jednym okiem..........:nerd:
Pumi nieładnie podjadać ciasteczka...............zapomnij o nich.Wyczytałam w książce że jeżlei cukier jet w moczu to znaczy że ma sie cukrzycę ciążową:-(

moja krolewna

Załączniki

• 304776693_9e9933d7.gif
    304776693_9e9933d7.gif
    75,6 KB · Wyświetleń: 85
Szczypawka ja mam to samo. Tak samo mi sie napina bo młody dupsko wypina i głową w kanał sie pakuje i mnie w kroczu boli czasem. Jezeli chodzi o bole zwiazane z okresem to mnie czasem potrafiło podczas okeresu bolec 16h i nic nie pomagało ale jakoś dawałam rade.

Przespana noc :-D Kotek mi sie ulozyl na plecach i wyciagal ze mnie wszelki bol!Chwala mu za to!A teraz bole sa silniejsze niz wczoraj.Wlasciwie to prwaie caly czas boli.wiec juz wstaje powoli i sie zbieramy.Mezus musi krocze ogolic bo przeciez w szpitalu sobie nie pozwole zeby to robili :-D Jak bedzie po wszytkim napisze do Sylki.A jesli to falszywy alarm(w co mi sie wierzyc nie chce) to sama sie bede odzywac!

Albi tez mialam wlasnie podobnie z bolami menstruacyjnymi.Dzisiaj i tak te bole mu nie dorownuja.Ale sadze,ze to tylko przedbiegi nadal :tak:

3majcie sie!

reklama
Dzieki Esti :-D Nie martw sie-ja nie spie od 5:00.Ok.5:20 moj mezus wukrzyknal przez sen jeszcze:
"Mam juz zakladac skarpetki?!" Hihihihi!Uspokoilam go zeby spal.Od jakiejs chwili zaczely mi sie saczyc wody plodowe WIEC TO JEDNAK DZIS :-D :tak: Mezus poszedl po samochod.Ale ja mam na razie jeszcze dosc rzadko skurcze a te wody sacza sie powoli wiec mysle,ze sie jeszcze chwile wstrzymamy.W kazdym razie juz sie nie bede pojawiac.Co wazne-ja nadal spokojniutka :-D I mezus mnie rozsmiesza od rana i sie ze mnie nabija.Ze jak bede tak sapac to zamiast na porodowke to nas na psychiatrie przyjma :-D

Do góry