reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Szczypawka - trzymam kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie. :-)

Wróciłam od lekarza - kolejny 1kg na plusie, razem to już 14kg i oby tak zostało. Poza tym to w porządku - szyjka nadal zamknięta:tak:, po świętach mam się zgłosić do szpitala na KTG, USG i inne badania. Gin dowcipniś pyta się czy życzę sobie delikatne badanie, czy chciałabym coś przyspieszyć:shocked2:. Już się boję kolejnego, bo podobno jak termin blisko do lekarze preferuję mały masażyk szyjki bleee.:szok:

reklama
Szczypawko powodzenie !!!!!!! choc pewnie juz tego nie przeczytasz.
Coraz wiecej nas sie rozsypuje :tak:
Ja dzisiaj ide na usg ale boje sie jak cholera bo zawsze mnie czyms zaniepokoja ostatnio była makrosomia płodu co sie nie potwierdziło na szczescie ale nerwy zawsze sa

szczypawka pewnie juz tuli swoje malenstwo:tak:
, bylam zobaczyc szpital nr2, nic nie zobaczylam bo mieli porody i sajgon a pomimo to wszyscy byli dla nie super mili i nie traktowali jak intuza co sie pojawij cholera wie po co:-) a to juz dobry znak bo w tamty szpitaly nie byli tacy mili:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

reklama
Do góry