reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mam pytanko do doswiadczonych mam, bardzo boli mnie lewa piers jakbym miala tam jakis kamien, oze to byc zapaleniegruczolu, ale przeciez jeszcze nie karmie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:jak naciskam lekko by sparwdzic kluje i boli:no:
mam do d...dzien

Ja tez mam tak czasem z prawym cyckiem- boli jakby sie jakis guz twardy wytworzyl. Ale jakos nic z tym nie robie- czekam i samo przechodzi.
Wczoraj kategorycznie zarzadalam sexu- maz postukal po glowie palcem i na tym sie skonczylo- jestem zdegustowana

Dzięki za sposoby na katar :tak: działają, jedyne czego nie przetrzymałam to czosnek w nosie :no:, za duże obtarcia naskórka.

Wracając do materacyków dziecięcych - wśród specjalistów opinie są podzielone, większość twierdzi że materacyków gryczanych nie należy stosować u niemowlaków gdyż mogą być przyczyną alergii. Na początek polecają piankowo-kokosowe. Ale tak naprawdę to nie ma badań na ten temat i tak do końca nic nie wiadomo. Kiedyś nie było za dużego wyboru wśród materacyków i nie było problemu a alergie też się przytrafiały dzieciaczkom. Ale się rozpisałam:szok:.

tak pumi faceci moga nam odmowic ale jak my odmowimy to jest wielka obraza
ale jestem zla czekam na przelew i nie ma kasy ciekawe kiedy pojde na zakupy moze w wigilie i postoje sobie dla rozrywki ze dwie godz w kolejce jak bym spotkala te babe co robi przelewy to bym ja obdarla ze skory

1. Byłam u ginki dzisiaj, wg USG i wg OM Dawidek jest donoszony.
2. Rozwarcie juz mam na paluszek
3. Kupiłam sobie juz Avent ręczny
4. Dzisiaj ost. dzien szkoły rodzenia
5. Odebrałam wyniki na Streptoccocus w odbycie, szyjce i w pochwie istnieje pojedynczo, wiec musze żreć Augmentin i wpychac do pochwowo przez 7 dni.:-( Za to grzybów brak, WR ujemne i brak wzrostu Gardnerella vaginalis i T. vaginalis brak :tak:.
To tyle u mnie dzisiaj.

reklama
Dziewczyny mam pytanie - jakiej wielkosci sa wasze torby do szpitala? Ja wczoraj rozpoczelam pakowanie, ale jakos strasznie duzo tego wszystkiego wyszlo i w sumie dla mnie musialabym wziac mala walizke, a dla dzidziusia sredniej wielkosci torbe sportowa. Troche dziwnie to wyglada - jakbym na 2-tygodniowe wczasy wyjezdzala :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry