Anja78
matka superstar
Dr Pandi - szacun i gratulki;-)
Ewa, historia twojej Juleczki (cholera mnie trafia,ze taka sliczna dziewczynka musi cierpiec przez czyjes zaniedbanie - oczywiscie jakto w Polandzie 0 odszkodowania)! spowodowala,ze ja bardzo krece nosem na szpitale, lekarzy, polozne etc w koncu mam wybrany szpital ale zrobilam DUZZZZYYY wywiad i bylam upierdliwa, co niektorych wkurzalo, nawet moja rodzina uwaza, ze przesadzam z ta nadgorliwoscia
b szpital to szpital a lekarz to lekarz. jasne ale gorzej,ze jakis BUC spartaczy moj porod a cene zaplace zbyt wysoka za "jakos to bedzie"
Cholera jasna!!! to moje dziecko i jego zdrowie, moj porod a nie wizyta u dentysty ktory mi zalozy zla plombe ktora mozna wymienic na nowa w razie czego
Nie jestem upierdliwa, tylko nie chce dramatu i cierpienia dziecka
Ewa, historia twojej Juleczki (cholera mnie trafia,ze taka sliczna dziewczynka musi cierpiec przez czyjes zaniedbanie - oczywiscie jakto w Polandzie 0 odszkodowania)! spowodowala,ze ja bardzo krece nosem na szpitale, lekarzy, polozne etc w koncu mam wybrany szpital ale zrobilam DUZZZZYYY wywiad i bylam upierdliwa, co niektorych wkurzalo, nawet moja rodzina uwaza, ze przesadzam z ta nadgorliwoscia
b szpital to szpital a lekarz to lekarz. jasne ale gorzej,ze jakis BUC spartaczy moj porod a cene zaplace zbyt wysoka za "jakos to bedzie"Cholera jasna!!! to moje dziecko i jego zdrowie, moj porod a nie wizyta u dentysty ktory mi zalozy zla plombe ktora mozna wymienic na nowa w razie czego

Nie jestem upierdliwa, tylko nie chce dramatu i cierpienia dziecka