Pandorax - ja mialam ten sam dylemat zwiazany ze stanikiem do karmienia. Zwlekalam, zwlekalam az w koncu wczoraj kupilam sobie w Auchan za ok. 11 PLN taki najzwyklejszy, z odpinanymi miseczkami. Kupilam miseczki o rozmiar wieksze niz mam teraz (nie powiekszyly mi sie piersi w ciazy). Kupilam go, zeby miec jakikolwiek na pierwsze godziny po porodzie, a w razie czego wysle mojego mezczyzne do sklepu po jakis lepszy. Podobno w wielu szpitalach sa kioski, w ktorych mozna kupic staniki, wkladki laktacyjne i takie tam rozne potrzebne rzeczy 

mam kupić jeszcze większy?? przed ciążą miałam 75 D.

Są tak zadowolone, ze głowa mała ale wiedzą, ze niedługo sielanka z duzym biustem sie skonczy ;-). Ja sobie jakie 1,5 tyg temu kupiłam laktator Avent Isis, juz mi kilku lekarzy to doradzili powiedzieli, ze skoro juz mi leci siara jak szalona to bede miała bardzo duzo pokarmu a najwiecej pokarmu jest w 3 dobe po porodzie, wtedy nawet dzidek nie da rady przejesc dlatego warto miec odciagacz bo zapalonko cycuszków można szybko załapać.
. Narazie go aż tak nie widać, bo brzuch mam ogromny, ale po urodzeniu będzie szedł mój biust, potem długo, długo nic i na końcu ja.