reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja tez ide spac, ale najpierw do wanienki. ciekawe kiedy mój mały rycerz się obudzi. Słodkich snów i buziaczki dla Waszych maluszków

Salik_agnieszka- masz racje-podobni, ja już to wcześniej zauważyłam ale nie pisałam tego na forum hihih i wcale Twoj maluszek nie ma odstających uszu!!!
Ja stosowałam diete [przez tydzień z tym jajkiem, i schudłam 3 kg i nie ćwiczyłam tzn tylko przy dziecku a to już coś:)
Ja jestem spod Koźminka, Opatówka
Byłam w Kaliszu i pokupiłam małemu rózne zupki, deserki, soczki, i zobaczymy co mu najbardziej smakuje...
Ja juz po kąpieli ,Kacperek też więc kłade go spać, daje mu tylko pieluche do wąchania i już oczka zamknięte, aaa no i dziś do mleka dodałam mu kaszki malinowej (łyzeczkę) pij jak oszalały!!!

Pam sama kupilam dla Kubusia Dentinox gel - ok 21zl
Calgel nie wiem czemu ale wycofali z obrotu poki co od 2 mc nie mozna go dostac w aptekach ale moze jeszcze gdzies go maja -starsza serie ale tez jest bardzo dobry bo oba maja lidokaine-substancje znieczulajaca
jest jeszcze Bobodent ale on jest na bazie ziol -rumianek i te sprawy zadne nie znieczula:dry:dlatego nie polecam mam nadzieje ze Calgel wroci do obrotu bo kosztowal jedynie 13 zl..........
Asiu Vichy jest ogole si tyle te ampulki .........;-)

Kasiu Nicolka jest boska.Ja też jak oglądam zdjęcia Oskara po urodzeniu nie mogę się nadziwić, że był taki mały.A teraz już kawał chłopa.Jak ten czas leci.:-)

Pam zawsze do uslug;-)ale wiecie co z tymi wlosami nie macie sie co teraz martwic bo w ciazy Wam wiecej uroslo -hormony a teraz znow zmiany hormonalne powoduja wypadanie tych co urosly wiec nie bedziemy lyse-relax lasencje:-D
Kasiu zamarz jej muszelke bo tyle zbokow na ncie siedzi:szok:

Kasia21 nie pokazuj małej z gołą cipcią. Juz nie raz było tu mowione, moze ty nie czytałas ale tu rózne pedofile sie logują i ciul wie co oni z takimi zdjeciami moga zrobić.

reklama
nieprzejmujcie sie z ciast potrafie zrobic tylko bananowca i sernik na zimno he he.:-D
kamil zasypia z pielucha przy buzi i zeswoja raczka na nosie.
dołączam sie mi tez garsciami wypadaja wosy sawszedzie -doslownie wszedzie
:szok::szok::szok:

Do góry