reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Basiu apropo leków co może złagodzić swędzenie dziąseł u mojego Oskara?Podobno są jakieś żele?
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Salik_agnieszka- masz racje-podobni, ja już to wcześniej zauważyłam ale nie pisałam tego na forum hihih i wcale Twoj maluszek nie ma odstających uszu!!!
Ja stosowałam diete [przez tydzień z tym jajkiem, i schudłam 3 kg i nie ćwiczyłam tzn tylko przy dziecku a to już coś
Ja jestem spod Koźminka, Opatówka
Byłam w Kaliszu i pokupiłam małemu rózne zupki, deserki, soczki, i zobaczymy co mu najbardziej smakuje...
Ja juz po kąpieli ,Kacperek też więc kłade go spać, daje mu tylko pieluche do wąchania i już oczka zamknięte, aaa no i dziś do mleka dodałam mu kaszki malinowej (łyzeczkę) pij jak oszalały!!!
Ja stosowałam diete [przez tydzień z tym jajkiem, i schudłam 3 kg i nie ćwiczyłam tzn tylko przy dziecku a to już coś
Ja jestem spod Koźminka, Opatówka
Byłam w Kaliszu i pokupiłam małemu rózne zupki, deserki, soczki, i zobaczymy co mu najbardziej smakuje...
Ja juz po kąpieli ,Kacperek też więc kłade go spać, daje mu tylko pieluche do wąchania i już oczka zamknięte, aaa no i dziś do mleka dodałam mu kaszki malinowej (łyzeczkę) pij jak oszalały!!!
Pam sama kupilam dla Kubusia Dentinox gel - ok 21zl
Calgel nie wiem czemu ale wycofali z obrotu poki co od 2 mc nie mozna go dostac w aptekach ale moze jeszcze gdzies go maja -starsza serie ale tez jest bardzo dobry bo oba maja lidokaine-substancje znieczulajaca
jest jeszcze Bobodent ale on jest na bazie ziol -rumianek i te sprawy zadne nie znieczula
dlatego nie polecam mam nadzieje ze Calgel wroci do obrotu bo kosztowal jedynie 13 zl..........
Asiu Vichy jest ogole si tyle te ampulki .........;-)
Calgel nie wiem czemu ale wycofali z obrotu poki co od 2 mc nie mozna go dostac w aptekach ale moze jeszcze gdzies go maja -starsza serie ale tez jest bardzo dobry bo oba maja lidokaine-substancje znieczulajaca
jest jeszcze Bobodent ale on jest na bazie ziol -rumianek i te sprawy zadne nie znieczula

Asiu Vichy jest ogole si tyle te ampulki .........;-)
pam200
Basiu dzięki za info.Muszę mu coś kupić bo wszystko do buzi pakuje.A najbardziej smoczka.Tak jakby masował sobie dziąsła.:-)
pam200
Kasiu Nicolka jest boska.Ja też jak oglądam zdjęcia Oskara po urodzeniu nie mogę się nadziwić, że był taki mały.A teraz już kawał chłopa.Jak ten czas leci.:-)
Pam zawsze do uslug;-)ale wiecie co z tymi wlosami nie macie sie co teraz martwic bo w ciazy Wam wiecej uroslo -hormony a teraz znow zmiany hormonalne powoduja wypadanie tych co urosly wiec nie bedziemy lyse-relax lasencje
Kasiu zamarz jej muszelke bo tyle zbokow na ncie siedzi

Kasiu zamarz jej muszelke bo tyle zbokow na ncie siedzi

G
goscinnie
Gość
Kasia21 nie pokazuj małej z gołą cipcią. Juz nie raz było tu mowione, moze ty nie czytałas ale tu rózne pedofile sie logują i ciul wie co oni z takimi zdjeciami moga zrobić.
reklama
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
nieprzejmujcie sie z ciast potrafie zrobic tylko bananowca i sernik na zimno he he.
kamil zasypia z pielucha przy buzi i zeswoja raczka na nosie.
dołączam sie mi tez garsciami wypadaja wosy sawszedzie -doslownie wszedzie

kamil zasypia z pielucha przy buzi i zeswoja raczka na nosie.
dołączam sie mi tez garsciami wypadaja wosy sawszedzie -doslownie wszedzie