reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

JA PIERWSZA SKŁADAM DUSI ŻYCZENIE Z OKAZJI 4 MIESIĄCA.
ADUNIA TY NASZA ŚLICZNA JAK NAJWIECEJ MLECZKA W CYCUCHACH MAMUSI I ŻEBYŚ ZAWSZE TAKA UŚMIECHNIĘTA BYŁA.

OD CIOCI ALBI I JUBILATA Z TEGO SAMEGO DNIA - DAWISIA.
Zobacz załącznik 78293

reklama
moj syn wstal na sniadanako i poszedl spac dalej, o 9 drugie sniadanko- owoce. Wiktor wczoraj po raz pierwszy jadl ziemniaki ze szpinakiem i bardzo mu smakowały, on jak zaczyna jesc to 3 pierwsze lyzeczki zawsze sie krzywi chyba tak dla zasady, dzisiaj bedzie jazrynowa :-) u nas bedzie piekny dzien, juz jest 15 stopni to co bedzie potem. ide pazyc herbatke i kawek no i jakies sniadanko (ciemny chlebek, swierza salata, pomidor, zodkiew) pyyycha :-D

DiusiaczQ ,DawidQ.................wszystkiego co naj kochane aniolki:-)
Salik no fakltycznie pysznosci:rofl2:a Dawis Albi rewelacyjny:tak:

hihihi jaki zadowolony, my tez zaraz coś będziemy wcinać- jakiś deserek, ale najpierw musi się mój lord obudzić:)
Kupiliśmy drukarke-wkońcu już wydrukowałam kilka zdjęć i wieszam w ramki:)
Zaraz też zmykamy na spacer bo podobno w caej polsce maja być burze,, ale chyba po południu:)

Witam..................u nas b.cieplo ale pochmurno pewnie bedzie padac
Dzisiaj stał się cud ..........Oli obudził się o 7 zjadł.pobawil się godzinkę i o 8:30 spal i właśnie 10 minut temu wstał....spał całe 1, 5 godzinki rano........a zawsze tylko bylo po 40-50 minut.Ale jestem wyspana:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry