reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Tobi szaleje, zmienia mu się z tym jedzeniem jak w kalejdoskopie, pisałam wam kiedyś że przez dobę - łącznie z nocą - jadł co 2h! a teraz juz drugą noc zrobił przerwę po 7 godz i drugą 4 godzinną. I w ogóle chyba z tego gorąca w dzień więcej pije i częściej.:dry: Ja już go coraz to bardziej rozbieram mimo że ma katarek - po nocy zawsze zapchany nosek - ale ciągle mu gorąco.

Martyna uczyła sie z nią zaocznie..................nic nie zapowiadało tego..........ale tak zawsze jest.Ja ją pamiętam jako uśmiechnięta dziewczynę..............z poczuciem humoru...
Robią sekcję zwłok i dochodzenie..........zabrali komputer i komórkę

Esti- :(
A ja dzisiaj trochę sobie odpoczne, przyjechała teściowa i mogę zrobić wkońcu coś nad soba...

kurcze dziewczyny, zostawić Was same na jeden dzień to od razu widać efekty, 9stron do tyłu :wściekła/y::wściekła/y: przeczytal;am wszystko, ale już nie pamiętam co komu odpisać...
co najważniejsze - wszystkiego naj naj naj naj naszym kochanym 4-miesięczniakom Adusi i Dawisiowi!!
Esti, współczuję, taka młoda dziewczyna...
śliczne Wasze dzieci, tak szybko rosną...
mój S przyjechal wczoraj w nocy i od razu nie mam czasu z Wami siedzieć, byliśmy na b dlugim spacerku mimo że miało padac to jakoś nie idzie temu deszczowi... i dobrze!!
sciskam mocno wszystkie Was i buzi dla dzieciaczków

jej Esti tak mi przykro............takie rzeczy bardzoooo bola...wtedy czlowiek sie obwinia ze byc moze czegos nie zauwazyl skoro drugi czlowiek poslunal sie do takich czynow:sad:

Aga wyslalam Ci filmik na poczte;-)slicznie cwiczy:happy:
mu jak widak dojechalismy szczesliwie do domku w Pyrlandii teraz odpoczywamy.....

reklama
czesc dziewczyny.
pisze dopiero teraz bo rano bylam tak padnieta ze nawet niemialam sily jesc.kamil dal mi niezle popalic w nocy. budzil co 15 minut .posiedzialam przy nim -jak nigdy bo zawsze sam zasypia -zasnal i po 15 minutach powtorka i tak calutka noc do 5 rano .i na tym zakonczyla sie noc na dobre bo kamilek stwierdzil ze juz wcale niebedzie spal.:szok:. noi tak siedzialamz nim i bawilam sie do 10.00 o 10.00 zasnal i ja tez na godzinke .jak ja sie obudzilam to on tez .poszlam z nim i D. do sklepu potem byl obiad i poszlismy na dluuugi spacer do lasu .po powrocie dokladnie obejrzalam kamilka siebie i meza i wozek .
jesli chodzi o gotowanie to gotowac umiem i podobno dobrze ,obiad obowiazkowo codziennie gotuje. tylko ciast nieumiem piec i juz. niewiemczemu.tylko te na zimno potrafie .
DUSIA I DAWIDEK WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
ESti wspolczuje z powodu kolezanki.

Do góry