reklama
21kasia21
mamcia N&N :)
esti przykro mi......ja tez mialam taka sytuacje....
a moj maz przyszedl z pracy i sie w koncu zajal nicoluska bo taka marudna dzis a teraz sie bawi i smieje

a moj maz przyszedl z pracy i sie w koncu zajal nicoluska bo taka marudna dzis a teraz sie bawi i smieje

katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
niewiem czy wam pisalam co mojkamilek zrobil u doktorki w zeszlum tygodniu. lezal na przewijaku w gabinecie ,doktorka podeszla inachylila sie zeby go zbadac a on zlapal sie jej fartucha i usiadl sobie. byscie zobaczyly jej mine. potem kazala mi go wziasc na rece zeby niesiadal tak i chciala mu wlozyc drewniany patyczek zeby obejrzec gardlo i kamil wyrwal jej ten patyk zreki wsadzil do buzi gryzl go
dziuba widze ze Martynka juz probuje cie odgonic od komputera i zajac twoje miejsce he he

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
moj facet zamiast spedzic z nami sobote poszedl na grila do szwagra i pewnie tez siedza i pija !!!! mam doscy czasem!!! poplakalam sobie dzisiaj, ale co sie bede wam skarzyc pewnie kazda ma swoje problemy.... moj maly spi juz po kapieli i po kolacyjce.
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
salik, czyli mamy coś wspolnego facetów jak dzeci!
ja nie wiem, oni myślą że opieka nad dzieckiem to jest jak leżenie z brzuchem do góry! to że oni pracują- no ok, ale nie zwalnia ich z obowiązków żeby nam też pomóc,, ja poperostu chciałam sobie gdzieś jechac coś kupić do ubioru bo dzisiaj zarobiliśmy pieniążków i poprostu miło spedzic ten czas to teraz siedze w domu a on pije...
ja nie wiem, oni myślą że opieka nad dzieckiem to jest jak leżenie z brzuchem do góry! to że oni pracują- no ok, ale nie zwalnia ich z obowiązków żeby nam też pomóc,, ja poperostu chciałam sobie gdzieś jechac coś kupić do ubioru bo dzisiaj zarobiliśmy pieniążków i poprostu miło spedzic ten czas to teraz siedze w domu a on pije...
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
asiu dobrze cie rozumiem, ja caly tydzien z małym a jak przychodzi weekend to tez jestem z nim sama, okapalam go i poszedl spac i co ...? i znowu siedze sama jak codzień !!! wyc sie chce, ide sobie zapalic jestem taka zła !!!!!!!!!!!!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
chyba ide do lozka, jestem zmeczona, zreszta nie mam zamiaru na niego czekac !!!!
reklama
G
goscinnie
Gość
Salik, kochana nie pal, nie warto szczegolnie, ze masz małego chłopczyka a dzieci szybko sie uzależniają od zapachu nikotyny. Powiem ci, ze twoj chłop nie zachowuje sie fer w stosunku i do Ciebie i małego. Jakos sobie nie wyobrazam, zeby M poszedł na grilla bez nas. Owszem jak ma ochote wyskoczyć na piwo z kumplami to bez problemu ale od czasu do czasu. Chwile wolnosci na jakis czas sie skonczyły niestety albo i stety :-)