reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Asia, podobno latanie z maluchem jest zupełnie znośne, moja koleżanka włąśnie była we Włoszech z 6-miesięcznym synkiem i bardzo sobie chwaliła ten sposób podróżowania. Linie lotnicze zwykle bardzo ułatwiają podróżowanie z małymi dziećmi. Ja też bym tygodnia nie wytrzymała, jak jest dzień wykładów, to mimo że synek z Mążusiem są w sali obok i ja przychodzę do nich na przerwy i na karmienia to i tak po takim dniu jestem bardzo stęskniona:tak:. Ale oczywiście sama musisz zdecydować.

reklama
a my dziewczynki 4 sierpnia lecimy na wakacje do domku do polski:))- troche glupio to brzmi w porownaniu z waszymi planami, ale ciesze sie jak dziecko:))) a na razie koncze bo mezus mnie wola do sypialni, a jeszcze musze sie wykapac. ciumki wszystkim :* :* :*

Ja w życiu bym Oliśka nie zostawiłabym na tak długo................jak poszliśmy na wesele to musiałam przyjechać chociaż raz do domu ...............a na tydzień.......umarłabym z tęsknoty.
Mam czasami ochotę wyjść i go zostawić..................ale po kilku godzinach tęsknie i pędzę do niego :-D:-D:-D:-D:-DUzależniłam się od niego:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

ja tez sie boje burz ale to dlatego ze przezylam kilka niemilych chwil w dziecinstwie i w gorach latem itd........
ja bym kuby nie zostawla chwile go nie widze i caluje go jak oszalala:-D
salik masakra wyslalam Ci wszytsko mam nadzieje ze pojdzie jakos........sprobuj to zainstalowac i Ci sie otworzy:happy:mykam lulciu!dobrej nocki kochane:rofl2:

dziewczyny u nas juz jest 17 stopni :-) moj J przyszedl przed 23, wprawdzie nie pijany ale czuc bylo od niego - ja juz spalam dawno, i dzisiaj powiedzial ze jak chce to pojedziemy do moich rodzicow na caly dzien :-D ma szczescie ze sie rekompensuje, to dzisiaj ja sobie pifko wypije a on bedzie sie malym zajmowal, zreszta robi to od rana (wlasnie sie karmia) bo maly wtal o 5:30 dzisiaj. ide kawusie zaparzyc, bo szczerze to sie nie wyspalam zabardzo ....

A moj nie wkiem o której wrócil, w nocy sie przebudiałam nie mogłam zasnąc, kacperek też sie wiercił pojękiwał bo duchota straszna u nas w pokoju...
Dzisiaj adas do rany przyłóż, kazdy facet jak wypije to na drgi dzień ma wyżuty sumienia, no może nie każdy ale większośc.. i dobrze, takkk właśnie zabiore go dzisiaj na zakupy, wyciągne od niego troche kasy i sobie coś fajnego kupie..

a my dziewczynki 4 sierpnia lecimy na wakacje do domku do polski:))- troche glupio to brzmi w porownaniu z waszymi planami, ale ciesze sie jak dziecko:))) a na razie koncze bo mezus mnie wola do sypialni, a jeszcze musze sie wykapac. ciumki wszystkim :* :* :*

Wcale nie glupio bo my mamy taki sam plan. Wielki swiat musi poczekac w kolejce:-D

reklama
:-)czesc wszystkim .
ja tez bym niezostawila na tak dlugo kamilka .
sluchajcie moj kamilek nic nierobi tylko siada i siada niemoge sobie z nim juz poradzic jedyny sposob to wyjscie na dwor i spacerowanie .jak sie zlapie obiema raczkami czegos to siadzie calkiem a jak nie ma sie jakzlapac to robi tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry