reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witajcie dziewczyny, znowuż musialam was doczytać, już się własciwie przyzwyczailam...
Kamilek przeuroczy, wlasciwie to nie widać po nim po twarzy że ma 8,5 kg...
Salik, Joooaaa, nie zapominajcie o moim S, ja czasem też mam wrażenie że oprócz Martyny mam jeszcze jedno dziecko... czasem normalnie tylko sie z mostu rzucić...

Martynka w turbanie (a tak poważnie, znowuż ma troszke ciemieniuszki na czubku głowy więc posmarowałam oliwką a zeby się nie upaćkała cala to zawinięta w Bin Ladena :))

a to z wczoraj, z moją przyjaciółką

dobra ja sie zegnam narazie, bo wychodzimy, bede wieczorkiem kobitki
dziuba nie martw sie pamietamy o tobie :-D
A Kamilek cudo nie widac ze tyle wazy- naprawde.To moj Wiktor bardziej okradly po buzi a wazy duzo mnie bo nawet 8kg nie ma.

ojoj Dziuba na bank jej zejdzie;-)ja odkad uzywam Oilatum i emolium szamponu nawilzajacego nie mam problemu z zadna ciemieniucha:happy:fotki sliczne!!!

wiecie co, jak wczoraj byla u mnie przyjaciółka to uświadomila mi ze za tydzień w Gd. jest koncert LADY PUNK!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: jeny, jak ja ich kocham... znowuż poczuję się jak gorąca siedemnastka, S będzie miał dyżur z malą a ja idę wariować pod scenę!!!!!

Cześć kobity. :-)
Martynka jak zawsze śliczniocha a Kamilek przystojniacha :-D

DUSIA ŚLICZNIE DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA I ŻYCZY DAWIDKOWI ZAWSZE PYSZNEGO JEDZONKA, UŚMIECHÓW NA BUŹCE I MNÓSTWA CZASU SPĘDZONEGO NA ZABAWIE :-D

Z okazji wczorajszego święta Duśka nauczyła się w końcu przewracać z pleców na brzuszek :-D :-D :-D W drugą stronę jeszcze jej nie idzie, ale to kwestia czasu :-p
esti, Dałam jej wczoraj plantex i nic :/ Jeszcze dzisiaj podam, a to już 4 dzień bez wyprożniania...

agnie, u nas jakieś 5 dni bez kupy to norma, tylko jak już walnie to przygotuj sie od razu na kąpiel, sama rozumiesz, tak po tylu dniach to może być pieluchy za malo, a nawet jak wystarczy to cały tyłek może miec ufajdany...

Po 5 dniach jak jej wywoływałam, to wcale nie było tego dużo... Tylko trochę wiecej niż normalnie i chusteczkami dałam radę, tylko zużyłam chyba z 6 na jedno wycieranie, a zazwyczaj idzie jedna, dwie:-p
W sumie ja bym sie nie przejmowała, że ona tyle dni nie robi, ale po 3 dniach zaczyna byc marudna i płaczliwa, drze się jakby ją ze skóry obdzierali i wtedy zamiast co 3 godziny chce jeść częściej, nawet po 1,5 zaczyna być głodna (picie nawet nie pomaga).

reklama
skoro zaczyna być marudna to znaczy że może nie jest jej dobrze z nadmiarem kupy w brzuchu... u mnie tez często woda do picia nie pomaga, wtedy w ruch idzie termoforek i masaż brzusia, a jak to nie pomaga to wtedy daje malej czopka

Do góry