reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No pewnie tak, tylko czemu jak jej niewygodnie, to się nie zesr? :-p Zatwardzenie to nie jest...
Teraz jak młoda nauczyła się przewracać, to tylko by na brzuchu leżała, co ją nie położę na pleckach to fik! i na brzuch. :-D

reklama
Witajcie kobitki.Znowu się rozpisałyście i musiałam Was doczytywać.My wczoraj byliśmy na koncercie Scorpionsów.Trochę się bałam że mały się wystraszy głośnej muzyki ale jemu się podobało.A jak były przerwy między piosenkami to się wściekał.

pam, mój synek też lubi muzykę, podobno to taki etap - dzieci zaczynają słyszeć normalnie a nie odbicia zwielokrotnione i tylko wysokie dźwięki - i lubią muzykę melodyjną. Tobi jest skazany głównie na klasykę, bo mój Mążuś gra mu na sakshornie i innych trąbach;-)

Załączniki

• 100_2648.JPG
    100_2648.JPG
    234,8 KB · Wyświetleń: 27
  • 100_2646.JPG
    100_2646.JPG
    222,6 KB · Wyświetleń: 39
Zobacz załącznik 78417

Zobacz załącznik 78418
a tak wyglada Dawidek w spacerówce. Chciałam ja zamątować i zobaczyć jak sie bedzie w niej prezentował.
Kamilek na buzi nie wygląda na 8,5 kg dziecko ale po nadgarstkach widac jedynie ;-). Dziuba Dawiś też na tekie zdjecie, pieluszka robi za turba i Marek sie smieje, ze wygląda jak tłusty Irakijczyk :-D

dzien dobry dziewczynki:)) a my tzn moj mezulek wstal kolo 5 bo nicolka sie obudzila, pozniej ja ja uspilam i spala do 8:30, ja ja nakarmilam a pozniej moj lukasz znow sie nia zajal i moglam sobie troszke pospac i spalam do 10:30:rofl2: :))a teraz nicolka sie bawi a my zaraz bedziemy pic kawke:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry