reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Witajcie kobitki.Znowu się rozpisałyście i musiałam Was doczytywać.My wczoraj byliśmy na koncercie Scorpionsów.Trochę się bałam że mały się wystraszy głośnej muzyki ale jemu się podobało.A jak były przerwy między piosenkami to się wściekał.
pam200
A przede wszystkim spóźnione ale najlepsze życzenia dla wczorajszych 4-miesięczniaków od ciotki Pam i Oskarka.
pam, mój synek też lubi muzykę, podobno to taki etap - dzieci zaczynają słyszeć normalnie a nie odbicia zwielokrotnione i tylko wysokie dźwięki - i lubią muzykę melodyjną. Tobi jest skazany głównie na klasykę, bo mój Mążuś gra mu na sakshornie i innych trąbach;-)
Załączniki
G
goscinnie
Gość
Zobacz załącznik 78417
Zobacz załącznik 78418
a tak wyglada Dawidek w spacerówce. Chciałam ja zamątować i zobaczyć jak sie bedzie w niej prezentował.
Kamilek na buzi nie wygląda na 8,5 kg dziecko ale po nadgarstkach widac jedynie ;-). Dziuba Dawiś też na tekie zdjecie, pieluszka robi za turba i Marek sie smieje, ze wygląda jak tłusty Irakijczyk
Zobacz załącznik 78418
a tak wyglada Dawidek w spacerówce. Chciałam ja zamątować i zobaczyć jak sie bedzie w niej prezentował.
Kamilek na buzi nie wygląda na 8,5 kg dziecko ale po nadgarstkach widac jedynie ;-). Dziuba Dawiś też na tekie zdjecie, pieluszka robi za turba i Marek sie smieje, ze wygląda jak tłusty Irakijczyk

G
goscinnie
Gość
Basiunia to tylko przez te pogode i fronty atmosferyczne jakie przechodzą przez PL ;-)
pam200
A jaka u Was dziś pogoda bo u nas do d..y.Zachmurzone pokrapia i wieje jak chol...ra.A miał być rodzinny spacerek po obiadku.
21kasia21
mamcia N&N :)
dzien dobry dziewczynki
) a my tzn moj mezulek wstal kolo 5 bo nicolka sie obudzila, pozniej ja ja uspilam i spala do 8:30, ja ja nakarmilam a pozniej moj lukasz znow sie nia zajal i moglam sobie troszke pospac i spalam do 10:30
)a teraz nicolka sie bawi a my zaraz bedziemy pic kawke
)
reklama
21kasia21
mamcia N&N :)
a u nas pogoda taka sobie- niby slonce swieci, ale wieje i sie chmurzy...