reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
o jak dawidek slicznie wcina:)))
a ja wlasnie wypatrzylam, ze Kamilek jest z tego samego dnia co nicolka, bo ona tez ma 3 m-ce i 20 dni:))
i dla Kacperka wsiskiego doblego od nikolki i jej mamusi i tatusia na 4 mesiaczek:-D:)):happy::-)

Albi hehe synus sie wkurzyl i wzial sprawy w swoje rece bo mamcia kompik w zasiegu reki i BB na pulpicie:laugh2:
jej ilu z nas ma tych Łukaszow:-pja.....,Kasia...i wiem ze ktoras jeszcze;-)zlote chlopaki :tak:inni pewnie tez ale nie mozna miec wszystkich:laugh2::rofl2:zaczyna mi odbijac albi probuje walczyc z frontem:-p

dzis mamy rocznice-2.5roku razem:zawstydzona/y:nie duzo a kocham go do szalenstwa!az mi sie plakac chce tak za nim tesknie -jest w pracy.......
aBubunio spi je....masakra chyba cisnienie go scielo

basia a no zlote zlote:tak:moj sie wlasnie bawi z dzieckiem, przebral ja i zaraz idzie robic rosolek na obiad:))):-)a ja siedze i pisze...:zawstydzona/y:ale zaraz bedzie przerwa bo nicolke przejmuje ja hi hi:-D a moj ma dzis i jutro wolne w pracy:)):rofl2::rofl2:

Oskarek właśnie zjadł po raz pierwszy zupkę jarzynową ale tylko 1/3 słoiczka.Czy to nie za mało?
Pewnie muszę go jeszcze mlekiem poczęstować.

Kacperek dziękuje wszystkim ciociom za życzeniem:) i my równiez składamy wszystkim dzisiajszym solenizantom pełnego brzusia ! :*:*:*:* bez Ws dzieciaki trudno byłoby żyć....
Ale humor mam do dupy, ciągle bym spała teściowa sie opiekuje małym to sobie poodpoczywam, na żużel nie pojechałam bo pada a pozatym coś mie przeziębienie bierze, mam katak i głowa mnie bol, tabletki kupice (osscilloccocinum mi pomaga), nie mam ochoty jechać i się doprawić!
Byliśmy w Kaliszu na zakupach kupiłsam sobie miniówę, i fajna koszule z lee.
Pozdrawiam wszystkie co też maja taki humor przygaszony...

Pandi ja ciagle zapominam ci powiedziec, ze moj mąż za młodu grał w orkiestrze na tenorze, alcie, trąbce i tez mowi, ze młodego bedzie umuzyczniacz ;-). Natiomias ja w piatek poszłam do dentysty i wracam a chłopaki moi słuchaja Johnego Casha a Dawiś jak sie zucał tzn tańczył:rofl2:
Anja moj zaczął też spiewac a jego hej z rana jest tak głośnie, ze wstajemy na baczność. Kurcze wiecie jak sie Dawid śmieje ahahaha, hihih jakież to piekne

reklama
Nie wiem czy Dawiś podziekował za życzonka ale jeszcze raz nie zaszkodzi.
Przepraszam za opóźnione życzenia dla Kacperka ale z Dawidkiem życzymy wspaniałego humorku i dużo uśmiechu.

Do góry