reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kasia 21 Nicolka jest śliczniusia
Agnie a im więcej Duśka będzie leżała na brzuszku to nie będzie miłą problemów z kupką, bo poprawia się wtedy praca jelit-tak mi mówiła doktorka:tak:

reklama
WSZYSTKIEGO NAJSMACZNIEJSZEGO DLA KACPERKA :-D

U nas tez pogoda sie popsula... ALe zdazylismy pogrilowac u znajomych na dzialce :-)
Duska dzisiaj wykumala, ze moze fajnie piszczec. Boje sie porankow :-)
Poza tym wcale nie rwie sie do siadania. Za to strasznie by chciala pelzac... Moze bedzie miala jak ja, ze pominie etap siadania i od razu wezmie sie za raczkowanie jak nadejdzie czas?

kamilek przyszedl na swiat o 17.00. w wozku jeszcze niesczail czego sie lapac chociaz jakmial to dodatkowe zapiecie tosie go lapal idlatego zciaglam ale w lozeczku tak .dlatego w dzien staram sie go niewkladac do lozeczka
a to zdjecia z dzis mam zle ustawiona date w aparacie z tego co widze

esti nicolka az sie zawstydzila...:):zawstydzona/y:ale tez sie prezentuje:))hi hi - dla olisia:-):-D

Załączniki

• weekend 17-18.05.08 043.JPG
    weekend 17-18.05.08 043.JPG
    50 KB · Wyświetleń: 24
  • majowy weekend 030.JPG
    majowy weekend 030.JPG
    70,4 KB · Wyświetleń: 28
Wiecie ale Nicola to mi troche Martynke przypomina. Obie są prześliczne :-). Joa ale Kacper ma oczka piekne.
Kamilek jest rozkoszny. Dawis do siadania sie rwie jak tylko skonczył 3 miesiące a teraz lekko poniose głowe żeby go podnieś wyzej to juz fruuuu chce siedziec.

Mi Nicolka na drugim zdjęciu moją młodą przypomina :-)
Laski, skąd wziąć ten gluten do dodawania do posiłków? Szukałam w dwóch marketach kaszek glutenowych, ale są same kombinowane, owocowe, bananowe, z sucharkami, a ja chciałam taką czystą bez dodatków...

reklama
alez slodziakowe dzieciaczki!!!!!!:-)a gdzie przyszla zonka mojego Kubusia???pewnie pomaga mamci pisac mgr'a:-p:laugh2:
wiecie co kubus juz sam zasypia a tak sie balam bo w glogowie zasypial w wozku,,,,a teraz w poznaniu do jego lozeczka go klade:)po kapieli jest amku potem jeszcze sobie lezy ze mna pozniej znow jesc robimy "łe"i odlozylam go do lozeczka i usnal sam!!!!!!!!!:rofl2::zawstydzona/y:jestem taka szczesliwa ze juz nie placze i w spokoju sobie przechodzi w swiat marzen.......:rofl2:
Salik a jak tam ten nieszczesny film?udalo sie otworzyc???

Do góry