reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
hej dziewczynki:)) my wtalysmy pol godzinki temu:tak: nicolka obudzila sie o 6 pobawila sie z tatkiem,pozniej o 7 ja przebralam, nakarmilam i o 8 zasnela i spoalysmy do 10:30:-) a teraz mama je sniadanko a nicolka gada sobie:))
a u nas znow pochmurno i wieje......:-(

Moje szczeście obudziło sie o 6 rano, przewijanko, 200 ml mleczka i spanie do 8:30 potem powtórka tyle, ze mleczka nieco mnije i spanie od 9 do teraz- ciągle spi. Ja swtałam po 7 rano i jestem niepytomna ale jakas jestem tak rozdrażniona, ze zasnąc nie moge :-(

Kurczę, zostawić Was na dzień to potem można nie nadążyć z czytaniem... no nić zabieram się do lektury, ile zdążę:-)

kwiatuszki dla solenizantów :-):laugh2::-D
od nicolki i jej mamusi :) :) :) :)

Załączniki

• 11'05'2008 010.JPG
    11'05'2008 010.JPG
    47,8 KB · Wyświetleń: 21
my już po zakupkach i spacerku................zdążyliśmy przed deszczem..........wypogodziło sie ale zaraz znowu będzie padać:baffled::baffled::baffled::baffled:
Dzisiaj będziemy chodzić na podwórko w kratkę...

mowie do niego, Wiktuś, Wiktorek,Wik a czasem nawet Wiki :-D u nas pieknie 25 stopni w cieniu, maly w krotkim rekawku i bez skarpetek :-D ale w czapie i w dlugich spodencha cieniutkich, my tylko na chwile na obiadek i spowrotem chyba gdzie s pojdziemy.

Właśnie dostałąm sms-a od koleżanki......nasza znajoma się wczoraj powiesiła..miała 19 lat..mama znalazła ją na pasku od spodni....Moja bardzo dobra koleżanka się z nią uczyła
smutek...............smutek ............smutek............................:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry