reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esti na smierc zapomnialam o tym Asio! jest bardzo dobry i i aga ma racje jest od 1 mc zycia:tak:a jesli chodzi o Olisia moze mu zimno???bo np Kuba lubi bardzo ciepla wode-cieplejsza niz kaza przygotowywac w gazetach :baffled:teraz najchetniej nie wychodzilby z wanny i tak fajnie sie kladzie mi na rece:laugh2:a chlapie tak ze jestem cala mokra i wszytsko wokol:sorry2:wiecie co odkrylam nowosc:-pjest preparan Oilan zaiwera tez 64%cieklej parafiny czyli sklad ma identyczny jak Oilatum a 500ml kosztuje niecale 40 zl!!!!!!!:szok:polecam -stosuje go od tyg i jest oki:tak:
Aga a powiedz czemu go jeszcze oliwkujesz po kapieli ?ma taka sucha skore? jak mi Esti poradzila ze parafina wystarczy to ja go nie oliwkuje juz dosyc dlugo jakis miesiac i jest oki!ma jedrna nawilzona skorke -jedynie twarz mu smaruje kremem Emolium:sorry2:a uszka myje delikatnie rpzy kapieli i wycieram ale nie czyszcze tak jakos specjalnie bo wyczytalam ze sa rzeski w uchu ktore wydziela na zewnatrz nadmiar woskowiny:sorry2:
Pumi Kochanie mialam na mysli ze w koncu sie usmiechnelas w poscie:tak:taka masz wlasnie byc -oczywiscie zawsze kazda z nas sluzy wsparciem w ciezkich jednak chwilach dlatego uszy do gory! spokojnej podrozy!!!:tak:
Kubus nie bawi sie typowymi maskotkami choc takie posiada ale tez ich nie pralam:dry:ma swoje ukochane grzechotki gryzaczki -sztange:happy:
Kubus dzis odkryl swoje uszka caly sie za nie lapal -patrzylam czy czasem go cos nie ugryzlo ale nie........wiec tak to sobie wyjasnilam:-)a i jeszcze zaczal sie przeracac i podciagac spodenki i sciagac skarpetki:-Dnormalnie Kocham to moje cudo.........
tak KAsiu pisalas o wspomnieniu porodu -jak zobaczylam to zdjecie to mialam tak samo ten widok jak polozyli mi Kubusia na piersi i go ucalowalam:zawstydzona/y:
Kubusio spi z pieluszko-mamusia:rofl2:ssukces kochane kubus przed snem troche buczy ale go ponosze dam cycka odbije poprzytulam pospiewam kolysanki klade pobrumczy i zasypia sam!!!!!!!!huuraaaaa jestem z siebie dumna.....:zawstydzona/y::rofl2:

Ja tez nie piore nowych maskotek, bez przesady. Kurcze ale te krostki z brzuszka nie znikneły. Jak do nast tyg nie poznikaja to i tak ide na szczepienie i zapytam sie co to za dziadostwo....
Byłam dzis w ZUSie i zrobiłam awanture bo stałam tam jak kołe 1,5 godz poczym babka oswiadczyła mi,że ona sie tym nie zajmuje i mam stanac w kolejce do innego okienka. Czujecie...Borys wył bo głodny, ja wsciekła wiec powiedziałam jej ze ja nie bede szła do innej osoby tylko inna osoba ma przysc do mnie w przeciwnym razie napisze skarge. I koles przyszedł. Awanturnica ze mnie;-)

Basiu masz racje Olian jest rewelacyjny- ja sama go uzywam bo mam atopowa skóre ale jest przeznaczony dla dzieci od 1 szego tyg zycia. Jest oliwka i balsam. To z firmy Oceanic i jest połwe tansza od oilatum

asia ale wywalczylas swoje i bardzo dobrze. pochwalam to.
basiu smaruje go bo.. wlasciwie nie wiem czemu, bo woda wysusza a kapie go w zwyklym plynie do kapieli i mydelko wiec go potem lekko oliwkuje....

Laski ile Wasze dzieci spia w dzien? Pytam bo moj diabełek łacznie moze z godzinke na cały dzien. Ale w nocy i tak budzi sie raz, czasem dwa razy

reklama
Asia masz w sobie moc -tak 3maj!!!!!!!!ja bym tam Twoim ciachem nie pogardzila:-pbo ja to sierota jesli chodzi o pieczenie:zawstydzona/y:
Pumi masz dziecko najbardziej skomplikowana istotkena ziemi ktora sie zajmujesz i doskonale rozumiesz:laugh2:wiec to pryszcz te zjazdy z autostrady i paczek kluczy:-p
Aga wiesz co moj kuba tez plakal po kapieli po prostu bylo mu zimno mimo grzania.......a teraz go wytre ubieram pokremuje uczesze i jest spokuj;-)kladziesz go na przewijaku?a masz jakis koc na przeijaku?jutro bede w poznaniu mam taki specjalny program masowania naszych maluszkow polecanych przez Pampers'a tylko jak ja mam go udostepnic chyba ta ktora bedzie zainteresowana prosze o maila na priva to wyzle:tak:fajnie by bylo jakby pomoglo:rofl2:

Do góry