Esti na smierc zapomnialam o tym Asio! jest bardzo dobry i i aga ma racje jest od 1 mc zycia

a jesli chodzi o Olisia moze mu zimno???bo np Kuba lubi bardzo ciepla wode-cieplejsza niz kaza przygotowywac w gazetach

teraz najchetniej nie wychodzilby z wanny i tak fajnie sie kladzie mi na rece

a chlapie tak ze jestem cala mokra i wszytsko wokol

wiecie co odkrylam nowosc

jest preparan Oilan zaiwera tez 64%cieklej parafiny czyli sklad ma identyczny jak Oilatum a 500ml kosztuje niecale 40 zl!!!!!!!

polecam -stosuje go od tyg i jest oki

Aga a powiedz czemu go jeszcze oliwkujesz po kapieli ?ma taka sucha skore? jak mi Esti poradzila ze parafina wystarczy to ja go nie oliwkuje juz dosyc dlugo jakis miesiac i jest oki!ma jedrna nawilzona skorke -jedynie twarz mu smaruje kremem Emolium

a uszka myje delikatnie rpzy kapieli i wycieram ale nie czyszcze tak jakos specjalnie bo wyczytalam ze sa rzeski w uchu ktore wydziela na zewnatrz nadmiar woskowiny

Pumi Kochanie mialam na mysli ze w koncu sie usmiechnelas w poscie

taka masz wlasnie byc -oczywiscie zawsze kazda z nas sluzy wsparciem w ciezkich jednak chwilach dlatego uszy do gory! spokojnej podrozy!!!

Kubus nie bawi sie typowymi maskotkami choc takie posiada ale tez ich nie pralam

ma swoje ukochane grzechotki gryzaczki -sztange

Kubus dzis odkryl swoje uszka caly sie za nie lapal -patrzylam czy czasem go cos nie ugryzlo ale nie........wiec tak to sobie wyjasnilam:-)a i jeszcze zaczal sie przeracac i podciagac spodenki i sciagac skarpetki

normalnie Kocham to moje cudo.........
tak KAsiu pisalas o wspomnieniu porodu -jak zobaczylam to zdjecie to mialam tak samo ten widok jak polozyli mi Kubusia na piersi i go ucalowalam

Kubusio spi z pieluszko-mamusia

ssukces kochane kubus przed snem troche buczy ale go ponosze dam cycka odbije poprzytulam pospiewam kolysanki klade pobrumczy i zasypia sam!!!!!!!!huuraaaaa jestem z siebie dumna.....