reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wlasnie, wszystko w ramach rozsadku :-) tak trzymaj.
nie chce jej usmiercic dlatego jej nie wypiore poczekam az zginie smiercią naturalną :-D to potem zastanowie sie nad wypraniem jej zwłok :-D :-D :-D

reklama
U nas na odwrót.....................on drze siej ak wkladam do wody a po wyjeciu bloga cisza i sie usmiecha:baffled:
Ja tez zabawek pluszowych nie pralam.tylko mate, bo jak pamietacie dostal uczulenia .............skonczylo sie antybiotykiem na buzke

dobra- zegnam was powoli. GPS nie naladowany a ladowarki nie moge znalesc, dostalam pek kluczy i nie wiem ktory jest od domu w Pensylwani i przelotem wytlumaczyl mi ktore zjazdy mam wziasc na autostradzie i to wszystko. Jesuuu- ale bedzie jazda!!!!!!!!!!!!:szok::-D

Pumiś tak ale te linie w pionie nie w poziomie i na jednej kartce od cienkiej do grubszej. Za miesiac proste a po kolejnym miesiącu domki.

reklama
Pumi- najwyzej dojedziesz do Polski:-):-)
Borysek raz płakał przy kapieli jak napuszczałam wody do wanny. wkurzył go widocznie dzwiek napuszczanej wody.
Upiekłąm dzis placek cytrynowy Anji- wyszedl!!!!!:-D:-D:-DTo moj sukces kulinarny Ale....moz maz stwierdził,że smak przypomina mu rybe smazona pokropiona cytyna:wściekła/y::wściekła/y:Debil- nie zna sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry