reklama
21kasia21
mamcia N&N :)
jejku jak ja jestem to nikogo nie ma.....
((((
fajnie sie samemu pisze....
) zaraz ja wam naprodukuje sama 5 stron do poczytania
)hihihi
)
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
No tu najlepiej popisać koło 23 tylko że ja już zasypiam o tej porze.A teraz pewnie wszystkie kąpią i usypiają swoje maleństwa :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
No to pojechałyście po bandzie ponad Pol godziny spędziłam na doczytywaniu was.
Natalka extra, a mybysmy chcialy tez czasem jej mame zobaczyc J babka jest jedni..ta nie wiem ze cytrusy uczulaja, weź jej w leb daj wkoncu!!!
Kubus supcio a ile ma włosków no no J, Mój Wikus tez tak robi wstaje od pupy

Pumi rozbawiłaś mnie z ta siekierka
prawie się posikałam i spadlam z pufy J
Jaosiu twój Kacperek podobny do mojego Wiktorka, taki nosek i oczka J mój ma tylko bardziej uszka odstające
(po mamusi) Joa ja się odchudzam a ty ta dietke co kiedys dziewczyny pisaly stosujesz ???
Esti teraz wyszedl taki lek na komary „sio” podobno bardzo dobry moja kumpela już go przywala jak była na wsi u rodziny.
Dziuba ty nie powinnas się odchudzac skoro karmisz piersiątkiem.
Kasiu Nicola cudeńko laska, te zdjęcia do paszportow teraz SA straszne dzieci wychładza na nich nienaturalnie, ale ci dobrze było przy porodzie, ja milam do dyspozycji, pilke,prysznic i lozko hehe
Natalka extra, a mybysmy chcialy tez czasem jej mame zobaczyc J babka jest jedni..ta nie wiem ze cytrusy uczulaja, weź jej w leb daj wkoncu!!!
Kubus supcio a ile ma włosków no no J, Mój Wikus tez tak robi wstaje od pupy

Pumi rozbawiłaś mnie z ta siekierka

Jaosiu twój Kacperek podobny do mojego Wiktorka, taki nosek i oczka J mój ma tylko bardziej uszka odstające

Esti teraz wyszedl taki lek na komary „sio” podobno bardzo dobry moja kumpela już go przywala jak była na wsi u rodziny.
Dziuba ty nie powinnas się odchudzac skoro karmisz piersiątkiem.
Kasiu Nicola cudeńko laska, te zdjęcia do paszportow teraz SA straszne dzieci wychładza na nich nienaturalnie, ale ci dobrze było przy porodzie, ja milam do dyspozycji, pilke,prysznic i lozko hehe
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
moj maluch juz spi od jakis 30 minut ale musialam doczytac wasza tworczosc
my caly dzien na dworze bylismy tylko byla przerwa na ziemniaczki ze szpinaczkiem dla Wiktorka.

21kasia21
mamcia N&N :)
dziewczynki a ja ide teraz mojemu bobaskowi robic plusiu plusiu
)
e-stera
Fan(ka)
A my właśnie wrócilismy ze spacerku

Salik a nie wiesz od jakiego wieku można stosować?Ja już zamówilam w aptece tenhomeopatyczny

Salik a nie wiesz od jakiego wieku można stosować?Ja już zamówilam w aptece tenhomeopatyczny
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
synek mojej kumpeli ma 5 miesiecy, ale napisalam jej eska jak odpisze to dam zaraz znac..
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Esterko ten "sio" jest od pierwszego miesiąca zycia- nawet w radiu go reklamowali.